Katy Perrys fina kärlekshyllning till Orlando Bloom

Katy Perrys fina kärlekshyllning till Orlando Bloom

Tiden i karantän och isolering kan påverka förhållandet, på både gott och ont. Katy Perry berättar nu om hur hon har testat Orlando Blooms gränser – och hur imponerad hon är över hans tålamod och stabilitet.
17 maj, 2020

I en ny radiointervju i The Morning Mash Up avslöjar Katy Perry att hon har testat Orlando Blooms tålamod den senaste tiden – och att hon är väldigt imponerade över hans lojalitet och tolerans.

Tiden i karantän har nämligen stressat upp Katy Perry en hel del, och som ett resultat av det har humör svajat. Från att en dag vara hur bra som helst till att plötsligt bli nattsvart och trist.

– Nu har han sett allt, och gud välsigne honom för att han fortfarande är kvar. Det är både fantastiskt och imponerande, säger Katy Perry i programmet och fortsätter:

– Jag har definitivt testat honom den senaste tiden. Jag har typ tänkt ‘Jahaja?! Så, du tror att du kan hantera mig? Vi får väl se!’.

Katy Perry erkänner alltså att hon till och med har försökt trigga igång olika situationer, men att Orlando Blom trots det har stått stadigt och istället bemött henne med trygghet och lugn. Något hon vill uppmärksamma och hylla sin fästman för.

Väntar sitt första barn tillsammans

Den amerikanska popstjärnan Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har varit ett par sedan 2016. Förra året, på alla hjärtans dag, förlovade de sig och i början av mars i år kom nyheten om att paret väntar barn tillsammans. Bebisen beräknas komma i sommar, och blir Katy Perrys första medan Orlando Bloom sedan tidigare har en 9-årig son tillsammans med exfrun Miranda Kerr.

Familjelyckan avslöjades först i musikvideon till Katy Perrys låt Never worn white. Den avslutas nämligen med att hon går klädd i en vacker vit klänning samtidigt som hon håller om sin gravida mage.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Så träffades Katy Perry och Orlando Bloom – hela kärlekshistorien

Gravida Katy Perry avslöjar könet på barnet

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan