Katy Perry om sin nya gravidkropp: "Allt är så svullet"

Katy Perry om sin nya gravidkropp: "Allt är så svullet"

I sommar blir Katy Perry och Orlando Bloom föräldrar till sitt första gemensamma barn, en liten flicka. Nu berättar sångerskan om tiden som gravid och de stora förändringar som sker i hennes kropp.
22 juli, 2020
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

2019 förlovade sig artisten Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom. Paret, som varit tillsammans sedan 2016, har planer på att gifta sig under 2020. Men vägen dit har inte varit spikrak. 2017 gjorde Katy och Orlando slut, för att sedan hitta tillbaka till varandra året därpå.

I juli berättade sångerskan i en radiointervju att hon kraschade totalt efter uppbrottet och kämpade med såväl depression som ångest. I dag ser hon dock tillbaka på tiden som något positivt:

– Det var så viktigt för mig att vara trasig så att jag kunde bli hel igen på ett helt nytt sätt. Och hitta andra dimensioner än att bara leva mitt liv som en törstande popstjärna hela tiden, sa hon till radiokanalen Q on CBS.

Avslöjade graviditeten i musikvideo

Men snart sker en stor förändring i parets liv. I sommar föds nämligen deras första gemensamma barn, en nyhet som artisten avslöjade tidigare i år i musikvideon till låten Never Worn White:

”Det är mycket som kommer att hända den här sommaren. Jag kommer inte bara att föda barn utan även komma ut med något annat som ni har väntat på”, skrev hon då i en frågestund på Instagram, och hintade även om sitt nya album.

”Jag har så mycket respekt för kvinnor”

Katy Perry, som väntar en liten flicka, har nu inte långt kvar av sin graviditet. I en intervju med radiokanalen The Kyle And Jackie O Show berättar sångerskan att hon fått ett helt nytt perspektiv på kvinnor sedan hon blev gravid:

– Jag är verkligen så tacksam för min kropp, och jag har så mycket respekt för kvinnor. Man får helt klart nya perspektiv när man går igenom den här processen. Men allt är så svullet. Mina händer är svullna. Mina fötter börjar svullna. Det är där jag är just nu.

Men trots att hon är gravid mitt under en viruspandemi så jobbar hon fortfarande intensivt med musiken:

– Jag har gjort låtar och kommer att släppa ett nytt album den 14 augusti, så jag jobbar väldigt hårt just nu. Men att jag inte behöver resa så mycket nu är verkligen en välsignelse, för det kan verkligen tära på en, tillägger hon för radiokanalen.

Foto: TT//Instagram

LÄS MER: 

Katy Perry om depressionen och uppbrottet från Orlando Bloom

Så träffades Katy Perry och Orlando Bloom – hela kärlekshistorien

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan