Katy Perry om hur hon höll graviditeten hemlig

Katy Perry är gravid.

Under onsdagen gick sångerskan Katy Perry ut med att hon väntar barn med fästmannen Orlando Bloom. Innan dess har hon varit noga med att hålla sin graviditet hemlig med hjälp av smarta klädval. Se dem här!
06 mars, 2020
Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

Avslöjandet kom i musikvideon till artistens nya låt, Never worn white, som avslutas med att Perry visar upp gravidmagen.

I en frågestund på Instagram efter premiären av musikvideon bekräftade sångerskan att hon är gravid och att bebisen är beräknad att komma i sommar. Hon passade också på att säga att hon kommer att släppa ett nytt album i samma veva.

“Det är mycket som kommer att hända den här sommaren. Jag kommer inte bara att föda barn utan även komma ut med något annat som ni har väntat på”, skrev hon och refererade till sitt kommande album.

I frågestunden sa hon att graviditeten har varit den hemlighet hon har varit tvungen att hålla längst, och att hon och fästmannen verkligen ser fram emot bebisens ankomst.

“Vi är exalterade och glada”, sa hon.

Barnet blir Katy Perrys första medan Orlando Bloom har nioåriga sonen Flynn tillsammans med exfrun Miranda Kerr.

Så höll Katy Perry graviditeten hemlig

Katy Perry har synts på flera officiella tillställningar innan hon avslöjade att hon är gravid, men har lyckats väldigt väl med att dölja sin växande bula med hjälp av strategiska klädval. På Twitter skrev Perry att hon är ”så glad över att jag inte behöver suga in den längre” och syftade på magen, ”eller bära omkring på en stor väska” fortsatte hon.

 

Så här såg hon till att hålla graviditeten hemlig!

När sångerskan var ute och festade i London i februari hade hon på sig den här rosa skapelsen…

Katy Perry ute i London.

Katy Perry ute i London.

När Katy gästade Jimmy Kimmel Live Show i februari hade hon på sig en större brokadkavaj…

…och i februari gästade hon även British Asian Trust reception i London där hon såg till att hålla sin väska på ett strategiskt ställe.

Katy Perry i London.

Katy Perry i London.

I en intervju med radiostationen Sirius XM berättade Katy Perry att graviditeten var planerad och efterlängtad.

– Det skedde inte av en slump. Jag har försökt att skapa mer utrymme i mitt eget liv så att jag inte bränner ut mig för mycket och skapat utrymme för något nytt att komma in i mitt liv, som det här, sa hon i en intervju med programledaren Mikey Piff.

Foto: Rex

LÄS MER: 

Katy Perry är gravid – bebislyckan med Orlando Bloom

Johanna Söderberg från First Aid Kit är gravid

Sanningen bakom Cameron Diaz hemliga graviditet