Katy Perry om depressionen och uppbrottet från Orlando Bloom

Katy Perry

Katy Perry drabbades av djup ångest och sorg efter tidigare uppbrottet från Orlando Bloom. Nu berättar hon hur hon tog sig ur depressionen.
01 juli, 2020

Artisten Katy Perry och skådespelaren Orlando Bloom har varit ett par till och från sedan 2016. Tidigare i år gick de ut med att de väntade sitt första gemensamma barn ihop – en liten flicka som beräknas komma nu till sommaren.

Katy Perry visar upp gravidmagen i nya musikvideon.

Katy Perry visade upp gravidmagen i musikvideon.

Katy Perry avslöjade nyheten genom musikvideon Never worn white, som avslutas med att hon är klädd i en brudklänning och står och smeker sin gravida mage.

Orlando Bloom har sedan tidigare nioåriga sonen Flynn ihop med modellen Miranda Kerr.

Katy Perry och Orlando Bloom gör slut

Men deras resa har inte alltid varit spikrak. 2017 gjorde paret slut för att sedan hitta tillbaka till varandra året efter. Nu berättar Katy Perry om den tuffa tiden efter uppbrottet.

– Jag hade gjort slut med min pojkvän, som jag nu ska ha barn med, och så var jag i extas över mitt kommande album, men sen kände jag inte alls så längre. Jag kunde inte längre bli exalterad över bekräftelsen, så jag bara kraschade, berättar hon i den kanadensiska radioshowen Q on CBC.

Hon kämpade länge med depression och ångest, men beskriver det som ett nödvändigt ont.

– Det var så viktigt för mig att vara trasig så att jag kunde bli hel igen på ett helt nytt sätt. Och hitta andra dimensioner än att bara leva mitt liv som en törstande popstjärna hela tiden.

Så kom Katy Perry ur depressionen

Det som till slut fick henne att komma ut depressionen var hennes tro och att hon lärde sig att känna tacksamhet.

– Tacksamhet är troligtvis det som har räddat mitt liv, för om jag inte hade funnit tacksamheten hade jag gått under av sorg och troligtvis bara hoppat, säger sångerskan och fortsätter:

– Men jag hittade sätt att vara tacksam på. Om det blir riktigt, riktigt svårt så går jag omkring och säger ”jag är tacksam, jag är tacksam”, även om jag är på dåligt humör.

Orlando Bloom friar till Katy Perry

Katy Perry och Orlando Bloom hittade så småningom tillbaka till varandra och förra året förlovade de sig på självaste alla hjärtans dag. Paret har valt att hålla det exakta bröllopsdatumet hemligt än så länge. 

Om du lider av ångest och depression kontakta en vårdcentral eller sök vård på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Har du självmordstankar  – sök omedelbart upp en psykiatrisk akutmottagning. Vid fara för liv ring 112. (Källa: 1177)

Foto: TT, Instagram, Youtube

LÄS MER:

Gravida Katy Perry avslöjar könet på barnet

Katy Perry rankar sina ex: Han är bäst – och sämst – i sängen

10 gånger Katy Perry verkligen ägde röda mattan