Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Katy Perry: Jag hoppas att det blir en flicka

08 mar, 2020 
Av
Katy Perry
Katy Perry är gravid och är klar med att försöka dölja det. Tvärtom visar hon nu stolt upp sin växande mage. Under en konsert på internationella kvinnodagen passade hon även på att önska kön på bebisen.
Annons

Bara några dagar efter att popstjärnan Katy Perry, 35, avslöjat sin graviditet i musikvideon till nya låten Never worn white klev hon på söndagen upp på scen under världscupsfinalen i damcricket i Melbourne, Australien.

Till publikens jubel sa hon att hon ”hoppas att det blir en flicka”, skriver People. Uttalandet fångades dessutom på film av fans på plats:

https://twitter.com/katyperryspics/status/1236626370316455936

Bar passande kläder

Den internationella kvinnodagen till ära bar Katy Perry två extremt passande outfits: en kort A-skuren lila klänning med stora rosa kvinnosymboler på, samt en ljuslila 70-talsinspirerad klänning i kimonostuk. Också den pryddes av kvinnosymboler.

Katy Perry
Katy Perry har en lång rad hits på sin repertoar och sjöng bland andra Roar och Fireworks.
Katy Perry
Katy Perrys klädsel var full av peppig symbolik.

Katy Perry har tidigare berättat om hur hon fram tills tillkännagivandet fick kämpa med att dölja sin graviditet för fotografer och fans. Det lyckades hon med genom att klä sig i stora vida klänningar och att bära på handväskor framför magen. När hon nu klev upp på scenen i Melbourne ville stjärnan tvärtom visa upp sin växande mage i de färgglada kostymernas med riktigt girl power-tema.

Annons

Bebisen får ett halvsyskon

Pappa till Katy Perrys barn är skådespelaren Orlando Bloom, 43. De två har varit ett par sedan 2016 och på alla hjärtans dag i fjol förlovade de sig. Katy och Orlando har inte avslöjat exakt datum men har sagt att de kommer att gifta sig någon gång under 2020.

Bebisen som är planerad till sommaren kommer att få ett halvsyskon då Orlando Bloom har ett barn sedan tidigare, 9-åriga Flynn, med ex-frun Miranda Kerr.

I en intervju med radiostationen Sirius XM har Katy Perry berättat att graviditeten var planerad.

– Det skedde inte av en slump. Jag har försökt att skapa mer utrymme i mitt eget liv så att jag inte bränner ut mig för mycket och skapat utrymme för något nytt att komma in i mitt liv, som det här, sa hon till programledaren.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons