Katie Holmes oigenkännlig i sin nya look

Katie Holmes

Katie Holmes, känd för sin ikoniska boho-stil, dök upp till Tom Fords visning på Fashion Week i en helt ny look – kroppsnära, helsvart och med en ny näspiercing. Se bilderna på Katie Holmes nya look här!
Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår
1:51

Efter reklamen: Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

(1:51)

Slå på ljud

Skådespelaren och regissören Katie Holmes är just nu i full gång med sin nya film Alone together, och vi ser henne oftast på New Yorks gator i typisk boho-stil: stickat, oversize och "woke up like this"-lockar eller en slarvig knut. Nyligen skapades det rubriker när hon syntes på Manhattan i en vävd ullklänning och matchande ullsjal – i 35 graders värme. Men nu förvånar hon oss ännu en gång, efter att hon dykt upp på New York Fashion Week i en helt ny look.

Timothée Chalamet blir första mannen på brittiska Vogues omslag – se bilderna

Katie Holmes på Fashion Week

Till Tom Fords visning på New York Fashion Week fick vi se många välkända ansikten anlända i glänsande outfits. Bland annat såg vi kändisar som Nicola Peltz, Brooklyn Beckham och Lila Moss.

Katie Holmes anlände till visningen i en svart tight fodralklänning med huva, signerad Tom Ford, en slickad snedlugg och en liten kuvertväska i satin. Till sin nya jedi-inspirerade look kompletterade hon outfiten med guldiga stilettklackar i metallic-guld och en glittrig näspiercing.

Katie Holmes på Tom Fords visning

Katie Holmes på Tom Fords visning 2022

Katie Holmes

Katie Holmes nya look

Katie Holmes Hyllas av fansen

Efter Katie Holmes stilbyte, så har kommentarsfält fyllts av hyllningar. Hon la själv ut bilder på sin nya look i flera inlägg på Instagram – och fansen fullkomligt älskar den.

”Wow!” kommenterar flera fans på Instagram.

”Så elegant och sexigt!” skriver en annan.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Se också: Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattan
0:40

Efter reklamen: Se också: Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattan

(0:40)

Slå på ljud