Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Katie Holmes oigenkännlig i sin nya look

17 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Katie Holmes
Katie Holmes, känd för sin ikoniska boho-stil, dök upp till Tom Fords visning på Fashion Week i en helt ny look – kroppsnära, helsvart och med en ny näspiercing. Se bilderna på Katie Holmes nya look här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hårBrand logo
Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

Skådespelaren och regissören Katie Holmes är just nu i full gång med sin nya film Alone together, och vi ser henne oftast på New Yorks gator i typisk boho-stil: stickat, oversize och "woke up like this"-lockar eller en slarvig knut. Nyligen skapades det rubriker när hon syntes på Manhattan i en vävd ullklänning och matchande ullsjal – i 35 graders värme. Men nu förvånar hon oss ännu en gång, efter att hon dykt upp på New York Fashion Week i en helt ny look.

Annons

Katie Holmes på Fashion Week

Till Tom Fords visning på New York Fashion Week fick vi se många välkända ansikten anlända i glänsande outfits. Bland annat såg vi kändisar som Nicola Peltz, Brooklyn Beckham och Lila Moss.

Katie Holmes anlände till visningen i en svart tight fodralklänning med huva, signerad Tom Ford, en slickad snedlugg och en liten kuvertväska i satin. Till sin nya jedi-inspirerade look kompletterade hon outfiten med guldiga stilettklackar i metallic-guld och en glittrig näspiercing.

Katie Holmes på Tom Fords visning
Katie Holmes på Tom Fords visning 2022
Annons
Katie Holmes
Katie Holmes nya look

Katie Holmes Hyllas av fansen

Efter Katie Holmes stilbyte, så har kommentarsfält fyllts av hyllningar. Hon la själv ut bilder på sin nya look i flera inlägg på Instagram – och fansen fullkomligt älskar den.

”Wow!” kommenterar flera fans på Instagram.

”Så elegant och sexigt!” skriver en annan.

Källa: Glamour, Foto: TT, Instagram

Se också: Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattanBrand logo
Se också: Elsa Hosks mest stilsäkra looks på röda mattan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons