Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kate Middelton spelar piano under tv-sänd konsert – se virala videon

28 dec, 2021 
AvJessica Rådne
kate middleton spelar piano
Kate Middelton överraskade royalister världen över när hon på julafton visade upp sina pianofärdigheter i en konsert på brittisk tv. Se klippet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kate Middletons bästa looks de senaste fem årenBrand logo
Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren

Den 39-åriga hertiginna av Cambridge Kate Middleton skapade huvudbry när hon i början på december sågs smita in i den pampiga katedralen Westminster Abbey i centrala London, skriver amerikanska Vogue.

På julafton kom svaret på vad hon hade sysslat med. För i den förinspelade julkonserten Royal Carols: Together At Christmas, som visas på brittiska ITV, var det Kate som stod som värdinna. Inte nog med att konserten gavs på hertiginnans initiativ, prinsfrun bjöd dessutom på ett imponerande pianoframträdande.

En hyllning till pandemins samlade krafter

Under tv-konserten beskrev hertiginnan sin önskan att skicka ut en hyllning till all den personal och de frivilliga som arbetat på frontlinjen under coronapandemin.

Annons

Hon tydliggjorde konsertens syfte:

– Framför allt handlar det om att hylla den goda viljan, handlingar av vänlighet, kärlek, empati och medkänsla för att hjälpa människor att ta sig igenom dessa svåra tider.

Kate beskrev även ett privat lidande utöver det vanliga.

– Vi har gått igenom en sådan dyster tid. Vi har mött så många utmaningar, vi har förlorat våra nära och kära. Vi har bevittnat våra frontlinjearbetare vara under en enorm press. Och dessutom har vi varit mer känslomässigt och socialt distanserade och isolerade från varandra.

– Men jag antar att vi genom separationen också har insett hur mycket vi behöver varandra och hur handlingar av vänlighet och kärlek verkligen kan ge oss tröst och lättnad i tider av nöd, deklarerade Kate Middleton.

Se Kate Middleton spela piano här

Under konserten bjöds på sång och musik av stora brittiska namn som Leona Lewis, Ellie Goulding och Tom Walker – med vem Kate själv dök upp på scenen!

Annons

Under pandemin har Kate övat på sitt pianospelande och vad passade väl bättre än att hon nu fick chansen att visa upp sina färdigheter.

– För mig har musik varit väldigt viktigt under pandemin, och det tror jag gäller andra människor också, sa Kate till tv-tittarna.

kate middleton spelar piano
Kate Middleton bakom pianot under den tv-sända julkonserten.

Många tittare drog nog efter andan när de såg att Kate satte sig till rätta bakom pianot under Tom Walkers framförande av låten For Those Who Can’t Be Here.

Så här såg det ut, och lät:

Gift med brittiska prins William

brittiska kungafamiljens julkort 2021
Brittiska kungafamiljens julkort 2021 fotograferades i Jordanien.

Kate Middleton gifte sig med Storbritanniens prins William 2011. De har tre gemensamma barn; George, 8, Charlotte, 6, och Louis, 3.

Prins William är son till Storbritanniens kronprins Charles och den framlidne prinsessan Diana.

Källa: Vogue

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons