Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kate Hudsons gulliga bild med dottern Rani Rose – en minikopia

18 maj, 2021 
AvElin Jonsson
kate hudson och dottern Rani ute i naturen
Inte nog med att Kate Hudson är duktig och rensar ut garderoben så här i vår-tider. Hon visar även upp en ursöt bild på sig själv och dottern Rani Rose som gör klart att tvååringen är en liten kopia av sin mamma.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Kate Hudson är en av Hollywoods största och som dotter till skådespelaren Goldie Hawn är det tydligt att succé ligger i generna. Med filmer som Oscarsnominerade Almost Famous och Du, jag och Dupree har hon blivit ett stort namn i Hollywood. På senare år har Kate liksom många andra kändisar utökat sitt varumärke med till exempel ett eget fitnessnätverk och författarskap, samt en podcast som hon driver ihop med sin bror Oliver Hudson.

Kate Hudson har tre barn med tre pappor

Vad gäller privatlivet lever Kate Hudson lajf tillsammans med sin kära pojkvän Danny Fujikawa – som hon har dottern Rani Rose tillsammans med. Sedan tidigare relationer har Kate Hudson även sönerna Bingham Hawn och Ryder Russell från sina tidigare relationer med artisterna Chris Robinson och Matthew Bellamy.

Annons

Kate Hudson och dottern Rani Rose matchar

Och nu delar Kate Hudson med sig av en liten inblick i familjen. Det är i samband med en liten vårrensning som mamma Kate Hudson visar upp en söt bild på sig själv tillsammans med dottern där de båda matchar i läckra solbrillor.

”Garderobsrensning tillsammans med min tjej. Vem mer är redo för lite vårstädning?”, myser Kate Hudson på sociala medier. På bilden ser vi hur lilla Rani Rose sitter i en supersöt gul klänning på golvet intill sin mamma.

Kate Hudson: Rani Rose blir mer och mer som jag

I en ny intervju med People berättade Kate Hudson att dottern Rani Rose, som hon har tillsammans med pojkvännen Danny Fujikawa, snabbt blir mer och mer lik henne själv.

– Hon vill träna tillsammans med mig, och hon ställer sig bredvid och gör sina rumpövningar. Hon gör sin egna lilla variant av övningarna. Det blir lite mer som dansrörelser. Så jag lär mig snabbt att allt som är mammas också är dotters, förklarade hon i intervjun.

Annons

Kate kommer inte göra om mamma Goldies misstag

Vidare förklarade Kate Hudson att hon tillskillnad från sin mor Goldie Hawn ska spara mycket av hennes plagg tills det att dottern blir äldre. Kate Hudson är nämligen själv ärrad och skärrad över det faktum att hennes mamma var rena rama rensnings-maskingen.

– Mamma har alltså inte sparat några av sina kläder. Och när jag blev äldre och frågade mamma ”var har du dom här Elia pumpsen? var har du lagt alla dina otroliga klänningar du haft på dig”, och mamma sa typ ”jag vet inte...”, förklarade en lätt skärrad Kate Hudson som fortsatte:

– Men jag har alltså sparat allt. Jag kollade igenom mitt arkiv och jag sade för mig själv att ”när Rani är 16 och öppnar den här lådan med kläder – så kommer jag leva genom henne”.

Lite plagg som kan ha gått förlorade under Goldies rensningar

goldie hawn 70-tals chick
Mamma Goldie Hawn poserar i lila!
goldie hawn i vacker ljusgrön klänning med puff
Goldie 1970 under arbetet med ”There is a girl in my soup” / ”En flicka på gaffeln”.
vilken blus goldie hawn!
Goldie 1970 under arbetet med ”There is a girl in my soup” / ”En flicka på gaffeln”.
svartvitt för goldie hawn
Goldie Hawn under inspelningen av 'Lovers and Liars' vid Trevi Fountain i Rom, Italien 1978.
första filmpermiären för godlie hawn i päls
Här anlände Goldie Hawn till premiären av sin första film på vita duken.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons