Kate Hudsons gulliga bild med dottern Rani Rose – en minikopia

kate hudson och dottern Rani ute i naturen

Inte nog med att Kate Hudson är duktig och rensar ut garderoben så här i vår-tider. Hon visar även upp en ursöt bild på sig själv och dottern Rani Rose som gör klart att tvååringen är en liten kopia av sin mamma.
18 maj, 2021
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår
1:27

Efter reklamen: 6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

(1:27)

Slå på ljud

Kate Hudson är en av Hollywoods största och som dotter till skådespelaren Goldie Hawn är det tydligt att succé ligger i generna. Med filmer som Oscarsnominerade Almost Famous och Du, jag och Dupree har hon blivit ett stort namn i Hollywood. På senare år har Kate liksom många andra kändisar utökat sitt varumärke med till exempel ett eget fitnessnätverk och författarskap, samt en podcast som hon driver ihop med sin bror Oliver Hudson.

Kate Hudson har tre barn med tre pappor

Vad gäller privatlivet lever Kate Hudson lajf tillsammans med sin kära pojkvän Danny Fujikawa – som hon har dottern Rani Rose tillsammans med. Sedan tidigare relationer har Kate Hudson även sönerna Bingham Hawn och Ryder Russell från sina tidigare relationer med artisterna Chris Robinson och Matthew Bellamy.

Kate Hudson och dottern Rani Rose matchar

Och nu delar Kate Hudson med sig av en liten inblick i familjen. Det är i samband med en liten vårrensning som mamma Kate Hudson visar upp en söt bild på sig själv tillsammans med dottern där de båda matchar i läckra solbrillor.

”Garderobsrensning tillsammans med min tjej. Vem mer är redo för lite vårstädning?”, myser Kate Hudson på sociala medier. På bilden ser vi hur lilla Rani Rose sitter i en supersöt gul klänning på golvet intill sin mamma.

Kate Hudson: Rani Rose blir mer och mer som jag

I en ny intervju med People berättade Kate Hudson att dottern Rani Rose, som hon har tillsammans med pojkvännen Danny Fujikawa, snabbt blir mer och mer lik henne själv.

– Hon vill träna tillsammans med mig, och hon ställer sig bredvid och gör sina rumpövningar. Hon gör sin egna lilla variant av övningarna. Det blir lite mer som dansrörelser. Så jag lär mig snabbt att allt som är mammas också är dotters, förklarade hon i intervjun.

Kate kommer inte göra om mamma Goldies misstag

Vidare förklarade Kate Hudson att hon tillskillnad från sin mor Goldie Hawn ska spara mycket av hennes plagg tills det att dottern blir äldre. Kate Hudson är nämligen själv ärrad och skärrad över det faktum att hennes mamma var rena rama rensnings-maskingen.

– Mamma har alltså inte sparat några av sina kläder. Och när jag blev äldre och frågade mamma ”var har du dom här Elia pumpsen? var har du lagt alla dina otroliga klänningar du haft på dig”, och mamma sa typ ”jag vet inte...”, förklarade en lätt skärrad Kate Hudson som fortsatte:

– Men jag har alltså sparat allt. Jag kollade igenom mitt arkiv och jag sade för mig själv att ”när Rani är 16 och öppnar den här lådan med kläder – så kommer jag leva genom henne”.

Lite plagg som kan ha gått förlorade under Goldies rensningar

goldie hawn 70-tals chick

Mamma Goldie Hawn poserar i lila!

goldie hawn i vacker ljusgrön klänning med puff

Goldie 1970 under arbetet med ”There is a girl in my soup” / ”En flicka på gaffeln”.

vilken blus goldie hawn!

Goldie 1970 under arbetet med ”There is a girl in my soup” / ”En flicka på gaffeln”.

svartvitt för goldie hawn

Goldie Hawn under inspelningen av 'Lovers and Liars' vid Trevi Fountain i Rom, Italien 1978.

första filmpermiären för godlie hawn i päls

Här anlände Goldie Hawn till premiären av sin första film på vita duken.

Foto: TT/Instagram