Kardashian och jenners alla husdjur genom åren

Kardashian och Jenners husdjur genom åren

Kardashian/Jenner är en stor familj och genom åren har de fått tillökning av flera husdjur, allt från hund och katt till ödla. Dessa husdjur har varit en del av familjen Kardashian och Jenner genom åren.
01 februari, 2022
8 kändisar som älskar sina husdjur (ELLE)
1:17

Efter reklamen: 8 kändisar som älskar sina husdjur (ELLE)

(1:17)

Slå på ljud

Att familjen Kardashian och Jenner är en stor familj, vet de flesta. Men har du koll på att familjen även har ett stort antal husdjur. Det har flera olika typer av djur, både stora och små hundar men även katter, en orm och en ödla. Här är en guide i Kardashian och Jenners alla husdjur genom åren.

Kim Kardashians husdjur

Kim Kardashian har tre hundar som heter Sake, Soba och Sushi. De har även en ödla som heter Speed. Tillsammans med Kylie, skaffade Kim Kardashian precis vid jul även en katt. Namnet på katten har de fortfarande inte gått ut med offentligt men vi har genom sociala medier, fått ta del av gulliga bilder.

Khloe Kardashians husdjur

Khloe hade två hundar som heter Dolce och Gabbana. Båda har tyvärr gått bort. I detta inlägg från Instagram beskriver Khloe Kardashian hennes sorg över Gabbanas bortgång, " hon var mer än ett husdjur. Hon var mitt första barn, min kompanjon och min vän".

Kendall Jenners husdjur

Kendall har två hundar som heter Pyro och Mew, hundarna är greyhound och en doberman pinscher. Hon har även en orm som heter Son.

Kris Jenners husdjur

År 2020 adopterade Kris Jenner en valp som fick namnet. Brigette. Det var efter att Ellen DeGeneres gick ut med på Instagram att det fanns några valpar som letade efter sitt nya hem, Bridgette var en av dessa.

Kourtney Kardashian husdjur

Kourtney har även hon två hundar som heter Honey och Cub. De har även en kanin som heter Snowflake.

Kylie Jenners husdjur

Kylie har nio hundar vid namnet Norman, Bambi, Harlie, Rosie, Ernie, Penny, Odie, Sophia och Kevin. Nyligen har hon, samtidigt som Kim Kardashian, även utökat familjen med en katt.

Foto: TT