Kardashian-barnen gör succé som band – se klippet här

Kardashians-barnen sitter på rad

Stormi Webster, Chicago West, True Thompson och Dream Kardashian gör succé på musikscenen. Spana in klippet på när de spelar och sjunger här!
14 september, 2020

Den nya generationen Kardashian-Jenner-barn har redan stulit våra hjärtan med sina charmiga personligheter och sinne för stil.

Nyligen gjorde Kylie Jenners dotter Stormi Webster, Kim Kardashians dotter Chicago West, Khloé Kardashians dotter True Thompson och Rob Kardashians dotter Dream Kardashian dessutom gemensam debut på musikscenen – och succén blev snabbt ett faktum.

Det är kusinernas mormor/farmor, Kris Jenner, som har publicerat ett klipp på Instagram där man ser barnen uppträda som band tillsammans. Stormi agerar trummis, Chicago spelar på en mintgrön ukulele, True håller i en lila minigitarr och Dream slår på en blå tamburin.

Till videon har Kris Jenner skrivit ”Perfekt lördagsmorgon” och hashtaggat ”mitt livs kärlekar”. I skrivande stund har klippet setts av över 3,1 miljoner användare, och i kommentarsfältet syns flera imponerande hejarop.

Stormi på trummor – det bästa jag sett.”, skriver en.

Jag tycker mig se potential till en ny Kardashian-realityshow.”, skriver en annan.

Keeping up with the Kardashians lägger ner

För ett par dagar sedan kom beskedet om att Keeping up with the Kardashians kommer att lägga ner. Realityshowen hade premiär 2007, och sedan dess har tittare runt om i världen fått följa familjens vardag – med allt från bröllop och lyxresor till otrohetsskandaler och vilda festkvällar.

”Det är med tunga hjärtan som vi i familjen tagit det svåra beslutet att säga hejdå till Keeping up with the Kardashians”, skrev Kim i ett inlägg på Instagram i samband med att beskedet om nedläggningen kom, och fortsatte:

”Vi är evigt tacksamma för alla er som följt oss alla dessa år – genom både bra och dåliga stunder. Glädje, tårar, alla kärleksrelationer och barn. Vi kommer alltid att värna om dessa fantastiska minnena och de oändligt många människorna som vi mött på vägen.”

Foto: Skärmdump Instagram

LÄS MER:

De största ögonblicken från Familjen Kardashian genom åren

Tecken på att Keeping up with the Kardashians skulle läggas ner

Därför lägger Keeping up with the Kardashians ner