Kanye Wests markering mot Kim Kardashian – har avföljt hela familjen

13 jun, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kim Kardashian hör inte längre till de som Kanye West följer.
För ett par dagar sedan började det cirkulera bilder på Kanye West och Irina Shayk. Nu har artisten avföljt Kim Kardashian och alla hennes systrar.
Annons
Här är alla Kardashian-barnen
Här är alla Kardashian-barnen

I februari kom nyheten om att Kim Kardashian lämnat in ansöka om skilsmässa från Kanye West efter att ha varit gifta i närmare sju år. De har båda varit rätt tystlåtna om situationen, men i ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians berättade tv-profilen om anledningen till sitt beslut.

– Jag tycker han förtjänar någon som stöttar honom i allt han gör, följer med honom överallt och flyttar till Wyoming. Jag kan inte göra det. Han borde ha en fru som stöttar hans val och som reser med honom och gör allt det här, säger Kim Kardashian i programmet och tillägger:

– Jag kan inte. Jag känner mig så misslyckad. Det är mitt tredje äktenskap. Ja, jag känner mig som en förlorare, men jag inte ens tänka på det. Jag vill vara lycklig.

Annons

Bilderna med nya romansen

Tidigare i veckan kom det fram att Kanye West börjat träffat modellen Irina Shayk. De tillbringade några dagar tillsammans i södra Frankrike och verkade ha haft det hur trevligt som helst.

– De har känt varandra proffesionellt i flera år. Han började uppvakta henne för några veckor sedan. Kanye är duktig på att övertala, säger en källa till People och tillägger att de umgåtts i New York innan de åkte iväg för att fira hans födelsedag i Frankrike.

Kanye West ute på promenad med Irina Shayk.
Kanye West ute på promenad med Irina Shayk.TT

Har avföljt Kim Kardashian och hennes systrar

Under hans födelsedag lade Kim Kardashian upp en fin hyllning på Instagram, med en bild på de två tillsammans med deras gemensamma barn.

Annons

”Grattis på födelsedagen, jag älskar dig för evigt”, skriver hon och lägger till en ballong-emoji.

Nu verkar det som att stämningen mellan dem hårdnat något. Enligt E! news har Kanye West nämligen avföljt Kim Kardashian på Twitter. Och inte nog med det! Ingen av hennes systrar finns längre med på listan.

Däremot följer Kanye West fortfarande Kim Kardashian på Instagram, och är fortsatt den enda han bryr sig att följa på appen.

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar