Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kanye West om Kim Kardashian: ”Jag vill att vi ska vara tillsammans”

08 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kanye West och Kim Kardashian.
Kanye West har nu kommenterat Kim Kardashians medverkan i Saturday night live, där hon skämtar om anledningen till skilsmässan.
Han är kritisk, och säger samtidigt att de inte är skilda och att han vill att de fortsätter vara ihop.
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

I början av året kom nyheten om att Kim Kardashian lämnat in en ansökan om skilsmässa från Kanye West. Efter en tids tystnad kom den första kommentaren från någon av parterna i Keeping up with the Kardashians, där Kim pratar om det.

– Han flyttar till en annan stat varje år. Jag måste hålla ihop så att jag kan uppfostra barnen. Han är en fantastisk pappa, han har gjort ett otroligt jobb, säger hon i programmet och menar att hon inte kan finnas där för honom på det sätt han behöver.

Kim Kardashian tycks ha gått vidare från sin relation med Kanye West. Uppgifter finns nämligen gällande att hon börjat träffa Saturday night live-komikern Pete Davidson.

Annons

Rapparen har å sin sida haft en romans med modellen Irina Shayk.

Kims skämt om Kanye

Tidigare i höst medverkade Kim Kardashian i Saturday night live. I sin öppningsmonolog skämtar hon om skilsmässan.

– Jag har varit så välsignad i mitt liv och jag är tacksam för allt, helt ärligt. Alla upp- och nedgångar. Jag menar, jag gifte mig med den bästa rapparen genom tiderna. Inte bara det, han är den rikaste svarta mannen i USA, ett begåvat geni som givit mig fyra fantastiska barn, säger hon och fortsätter:

Kim Kardashian hyllades för sin medverkan i Saturday night live.
Kim Kardashian hyllades för sin medverkan i Saturday night live.

– Så när jag skilde mig från honom måste ni förstå att det bara handlade om en sak: hans personlighet. Jag vet att det låter elakt, men folk säger till mig att humor har sin grund i sanningen. Och om det är något jag alltid strävar efter att vara, så är det att vara genuin.

Kanye West: ”Vi är inte ens skilda”

Det här har så klart inte gått rapparen förbi, och i en ny intervju i podcasten Drink camps kommenterar han det, och menar att manusförfattarna i SNL fick henne att säga att hon skilt sig från honom.

– Jag har inte ens sett pappren, vi är inte ens skilda, säger Kanye West och fortsätter:

– Det här är inte skämt för mig. Mina barn vill att deras föräldrar ska fortsätta vara tillsammans. Jag vill att vi ska vara tillsammans.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons