Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kanye West bor på idrottsarena – sover i omklädningsrum

29 jul, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Kanye West har tagit in på Mercedes-Benz stadium.
Förra fredagen var det tänkt att Kanye Wests nästa album skulle släppas.
Så blev det inte, och för att skriva klart plattan har artisten valt att bo på ett litet ovanligt ställe – i ett omklädningsrum på Mercedes-Benz stadium i Atlanta.
Annons
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässaBrand logo
Här är allt vi vet om Kim och Kanyes skilmässa

Det har gått två år sedan Kanye West släppte sitt senaste album Jesus is king, och fansen har längtat efter att få höra vad artisten har att komma med härnäst. Därför blev besvikelsen stor när nya plattan Donda, döpt efter hans avlidne mor, inte släpptes som utlovat förra fredagen.

Förra veckan hade Kanye West en spelning på Mercedes-Benz stadium i Atlanta, Georgia, där publiken fick en förhandslyssning av det kommande albumet.

Kanye Wests Donda släpps inom kort!
Kanye Wests Donda släpps inom kort!

Kim Kardashian var på konserten

På läktaren fanns under kvällen också artistens ex Kim Kardashian och deras barn North, 8, Saint, 5, Chicago, 3 och Saint, 2 bland andra. Också Khloé Kardashian var på plats, lika så basketlegendaren Shaquille O'Neal och rapparen Big Boi, för att höra de nya låtarna.

Annons

Men helt klart verkar albumet alltså inte vara, för artisten valde efter konserten att stanna kvar på arenan för att arbeta vidare med Donda, och nu bor han där tills det är färdigställt.

Kim Kardashian och Psalm var på plats för att stötta Kanye West.
Kim Kardashian och Psalm var på plats för att stötta Kanye West.

Kanye Wests egna bild från arenan

Det började pratas om att Kanye West flyttat in på stadion när han syntes där två dagar efter spelningen, iförd samma kläder som han hade när spelade låtarna. De flesta trodde dock att det var ett rykte, men när artisten själv lade ut en bild på Instagram från ett omklädningsrum inifrån Mercedes-Benz stadium började folk inse att det nog stämde.

Rummet är minst sagt enkelt inrett. I ena hörnet ligger en tjock madrass på golvet och på väggarna finns en klocka och en tv. I övrigt är allt som syns Kanye Wests väska, några skor och kläder som är upphängda i omklädningsrummets skåp.

Senare bekräftade också en talesperson för artisten till nyhetsbyrån AP att han tänker bo kvar på Mercedes-Benz stadium tills albumet är klart. Donda, som blir Kanye Wests tionde album, har fått ett nytt släppdatum och väntas nu komma på fredagen den 6 augusti – om lite drygt en vecka alltså.

Foto: TT

Annons