Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kanye West berättar om sitt sexberoende

25 okt, 2019 
Kanye West berättar om sitt sexberoende
En Playboytidning blev Kanye Wests väg in till ett porrberoende. Snart släpper han sitt nionde studioalbum och i en stor radiointervju öppnar han upp sig om allt från sin tro till sexberoendet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kanye West har mycket på gång. I senaste avsnittet av Keeping up with the Kardashians kunde vi se familjen välkomna sitt fjärde barn. I samma avsnitt förnyade han och Kim Kardashian sina löften eftersom de firade sin femte bröllopsdag.

Dessutom har han ett kommande album på väg. Jesus is king blir hans nionde studioalbum och ska vara mycket inspirerat av gospel. Det är inte förvånande med tanke på att han skapat stor uppmärksamhet med sina Sunday services under året. En grupp han bildat för att framföra gospelmusik och varianter av hans eget material. Ofta i spännande lokaler med neonbelysning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kanye West Coachella
Kanye West höll en av sina Sunday services på Coachella i år. Foto: TT

Pratar sexberoende i ny intervju

I samband med det kommande albumsläppet och hans kommande Imax-konsert gav Kanye West en lång radiointervju i Apples radiostation Beats 1. Intervjun varade i nästan 3 timmar(!) och enligt E News som tagit del av intervjun pratade Kanye bland annat öppet om sin psykiska ohälsa, den gången han tvingades bli inlagd på sjukhus och om sitt sexberoende.

Annons

– För mig var Playboy min väg in till ett porrberoende. Min pappa hade lämnat framme en Playboy när jag var fem och det har påverkat nästan alla val jag gjort i resten av mitt liv.

”Jag var beroende av sex”

En stor del av intervjun handlar om hans tro och det faktum att han känner att han fått mycket hjälp från gud. Han säger att han kunnat ta sig ur saker som haft full kontroll över honom, med guds hjälp.

Kanye tar också upp sin mammas död. En förlust som tog hårt på honom och som han pratat om vid flera tillfällen. Hans beroende ökade efter förlusten.

– Som jag sa så dränker sig vissa människor i droger. Jag dränkte mig själv i mitt beroende, säger han och fortsätter:

– Jag var beroende av sex, jag var beroende av inspiration men det fanns bara en.

Han blir avbruten av reportern som undrar om hans beroenden är försvarsmekanismer. Och Kanye kommer med ett långt Kanye-svar på frågan.

– Vad jag menade med att vara beroende av inspiration, visst det kunde vara så, sexet kunde vara en inspiration men det kunde även en designbild vara. Du vet, en jacka jag ville designa, en bild på en bil, ett hus. Jag var beroende av dessa typer av bilder som kom. Du vet, det finns människor som säger att ‘arkitektur är min porr’. Människor kan vara beroende av arkitektur.

LÄS MER:

Kim Kardashian och Kanye West har fått en dotter

Kim Kardashian lanserar Skims – här är allt du behöver veta

Kanye Wests nya karriär – vill skapa beautyimperium

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons