Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

09 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Nyheter om att kändisar får barn är inte ovanliga, och det är heller inte skriverier om celebriteter som gör slut.
Något ovanligare är det dock att de bryter upp precis efter att de fått barn.
Här kommer några exempel!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barnBrand logo
TV: Kändisparen som gjort slut strax efter att de fått barn

Khloé Kardashian och Tristan Thompson

2018 fick Khloé Kardashian sitt första barn, dottern True, tillsammans med NBA-spelaren Tristan Thompson. Det uppdagades i samma veva att han vänstrat med flera kvinnor. Spiken i kistan blev när det kom fram att en av dem var Khloés syster Kylie Jenners bästa vän Jordyn Woods.

Tristan, Khloe och True ute på promenad innan uppbrottet.
Tristan, Khloe och True ute på promenad innan uppbrottet.

Det ledde till att Kardashian-syrran lämnade sin partner, när True var knappt tio månader. Ett och ett halvt år senare återförenades de, men nu har Khloé återigen lämnat Tristan Thompson efter en ny otrohetsskandal.

Annons

Britney Spears och Kevin Federline

Förhållandet mellan Britney Spears och Kevin Federline var kontroversiellt redan från början. Dansaren började nämligen dejta superstjärnan medan hans ex-flickvän Shar Jackson var gravid med deras barn.

Britney Spears relation med Kevin Federline var vida omskriven när det begav sig.
Britney Spears relation med Kevin Federline var vida omskriven när det begav sig.

Spears och Federline fick två barn ihop men två månader efter att deras andra son, Jayden James Federline, kom till världen skickade hon in skilsmässopappren och så var den kärlekssagan slut.

Tidningen People skrev då att det berodde på att K-Fed bara dagar efter barnets födsel drog iväg på en festresa till Las Vegas istället för att vara hemma med sin nyfödda son.

Annons

Alex Rodriguez och Cynthia Scurtis

Innan ”A-Rod” och Jennifer Lopez blev ett item var han gift med Cynthia Scurtis i sex år. I april 2008 föddes deras andra barn Ella Alexander, och knappt tre månader senare lämnades skilsmässopappren in. Detta efter att det uppdagats att baseballspelaren varit otrogen.

Efter sex år skilde sig Alex Rodriguez och Cynthia Scurtis.
Efter sex år skilde sig Alex Rodriguez och Cynthia Scurtis.

Rodriquez förlovning med J.Lo tog slut förra våren när det återigen uppdagats att han vänstrat.

Usher och Tameka Foster

Usher och stylisten Tameka Foster gifte sig 2007 och fick under sitt äktenskap två barn ihop. Den första sonen, Usher Raymond V, föddes i november samma år som giftermålet och i december året därpå kom den andra sonen Naviyd Ely Raymond.

Annons
Usher och Tameka Foster.
Usher och Tameka Foster.

Knappa halvåret senare, i juni 2009, lämnade Yeah-artisten in ansökan om skilsmässa och den gick igen i november samma år. En lång vårdnadstvist om sönerna inleddes och tre år senare fann domstolen att Usher skulle få huvudansvaret för barnen.

Denise Richards och Charlie Sheen

När Starship troopers-skådespelaren Denise Richards var gravid med sitt och Two and a half men-skådisen Charlie Sheens barn ansökte hon om skilsmässa och ville att dåvarande maken skulle få besöksförbud. Det här efter att han ska ha hotat henne. Efter att ha försökt med parterapi gick skilsmässan igenom och Sheen ålades med besöksförbud.

Annons
Denise Richards och den skandalomsusade Charlie Sheen.
Denise Richards och den skandalomsusade Charlie Sheen.

Det forna paret lyckades lappa ihop vänskapsrelationen något år senare.

Blac Chyna och Rob Kardashian

Det gick fort i början av Kardashian-brorsans relation med modellen Blac Chyna. Drygt två månader efter att de offentliggjort sin kärlek berättade de att de förlovat sig och att ett barn var på väg.

Blac Chyna och Rob Kardaashians romans brann som ett tomtebloss.
Blac Chyna och Rob Kardaashians romans brann som ett tomtebloss.

Kort därpå började det ryktas om att relationen var i gungning, och en månad efter att deras dotter Dream Renee föddes drog problemen igång på allvar. Någon hade nämligen hackat Chynas Instagramkonto och hotat att läcka ut dm:s som visade att hon varit otrogen. En månad efter dotterns födelse bröt paret förlovningen.

Annons

Gigi Hadid och Zayn Malik

Supermodellen Gigi Hadid och One Direction-artisten Zayn Malik har haft ett av- och på-förhållande sedan de började träffas 2015. Och 2020 kom deras barn, dottern Khai.

Zayn Malik och Gigi Hadid bröt upp i oktober förra året.
Zayn Malik och Gigi Hadid bröt upp i oktober förra året.

Men strax efter hennes 1-årsdag splittrades de efter att Gigis mamma Yolanda anklagat Zayn Malik för att ha slagit henne. Han dömdes senare till villkorlig dom och anti-aggressionsträning för att ha knuffat in Yolanda Hadid i en byrå och för att ha kallat henne okvädningsord.

Foto: TT

Se också: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igenBrand logo
Se också: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen
Annons