Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kändisparen som gjorde slut precis innan bröllopet

14 aug, 2020 
AvMalin Ny
Kändisarna som gjorde slut innan bröllopet.
Jennifer Lopez och Ben Affleck, Brad Pitt och Gwyneth Paltrow. En hel del kändispar har blivit tvungna att ställa in bröllop på grund av att kärleken tagit slut.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisparen som har gjort slut 2020Brand logo
Kändisparen som har gjort slut 2020

Ibland tvingas man inse att kärleken har tagit slut trots att bröllopslokalen är bokad och inbjudningarna är skickade. Och kändisar är givetvis inget undantag.

Här är kändisparen som gjorde slut precis innan bröllopet!

Jennifer Lopez och Ben Affleck

Skådespelaren Ben Affleck friade till Jennifer Lopez år 2003 och tanken var att de skulle gifta sig den 14 september 2003. Men precis efter det att deras gemensamma film Gigli hade fått ett minst sagt ljummet mottagande och en kanadensisk strippa gått ut och sagt att Ben hade flirtat med henne, ställdes bröllopet in.

Annons

– Jag tror inte att jag har fått mitt hjärta krossat på det sättet tidigare, har Lopez sagt om slutet på förhållandet.

Ben gifte sig, och skilde sig, senare med skådespelerskan Jennifer Garner och Jennifer gifte sig, och skilde sig, med sångaren Marc Anthony.

Katie Holmes och Chris Kline

Innan Katie Holmes gifte sig med Tom Cruise dejtade hon skådiskollegan Chris Kline – kanske mest känd från American Pie-filmerna. Paret förlovade sig på julafton år 2003, men bröt förlovningen i mars 2005 efter att ha varit tillsammans i fem år.

Annons

Nicole Falciani och Eric Saade

Influencern Nicole Falciani och Eric Saade förlovade sig på nyårsafton år 2019. Paret hade planer på att gifta sig i maj i Italien men var tvungna att ställa in det på grund av corona. I mitten på maj meddelade de att de hade brutit förlovningen och att bröllopet inte skulle bli av.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole på Instagram.

Annons

Gwyneth Paltrow och Brad Pitt

Innan Brad Pitt blev tillsammans med Angelina Jolie var han tillsammans med skådespelerskan Gwyneth Paltrow, som han träffade under inspelningarna av kultfilmen Seven. Paret höll en stor förlovningsfest hemma hos Paltrows föräldrar och skulle egentligen gifta sig sommaren 1997. I juni ställde paret dock in bröllopet och Gwyneth har senare sagt att hon var för ung för att gifta sig vid den tidpunkten.

– Jag gjorde bara en stor röra av det hela och… Jag var ledsen under en lång, lång tid för det, har hon sagt i en intervju.

Annons

Sienna Miller och Jude Law

Efter att ha varit tillsammans i två år bröt Sienna Miller förlovningen med Jude Law i juli år 2005 efter att det hade kommit fram att han hade haft en affär med hans barns nanny. De återförenades ett par år senare, i december 2009, och paret ska ha planerat att gifta sig i Frankrike året efter. Dock dröjde det inte länge innan paret gjorde slut igen och 2011 hade de brutit upp för gott med varandra.

Foto: TT

LÄS MER:

11 kändispar som förlovat och gift sig snabbt

8 kändispar som har varit tillsammans i över ett decennium

Kändisparen som har gjort slut i karantän 

Annons