Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

5 kändispar som gjorde slut när de väntade barn

09 sep, 2021 
AvEmma Castman
Heidi Klum på röda mattan
Ibland tar livet tvära vändningar. Här är fem exempel på kända kärlekspar som valde att gå skilda vägar – samtidigt som de var gravida.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 kändisar som gjorde slut när de väntade barnBrand logo
TV: 5 kändisar som gjorde slut när de väntade barn

Nej, livet blir aldrig som man tänkt sig. Det är ett som är säkert. Nedan listar vi fem Hollywoodpar vars kärleksliv abrupt vändes upp och ner de valde att göra slut samtidigt som de väntade tillökning.

Heidi Klum och Flavio Briatore

HEIDI KLUM OCH FLAVIO BRIATORE

Kort efter att Heidi Klum gått ut och berättat att hon och den italienska affärsmannen Flavio Briatore skulle bli föräldrar valde Flavio Briatore att dumpa henne. Det tog dock inte lång tid innan den tyska fotomodellen hittade kärlek på nytt. Denna gång i musikern Seal, som fort bestämde sig för att adoptera barnet som Heidi väntade. Leni Klum föddes i maj 2004.

Annons

Mel B. och Eddie Murphy

Melanie ”Scary Spice” Brown

Eddie Murphy valde att dumpa Spice girls-stjärnan Melanie ”Scary Spice” Brown samtidigt som hon var gravid med deras dotter. Året var 2007, och Eddie Murphy förnekade att barnet var hans fram till att faderskapstester bevisade motsatsen. Därefter tog det flera år innan den amerikanska komikern valde att ha någon kontakt med sin dotter.

Christina Milian och The-Dream

Christina Milian och Violet

Uppbrottet mellan artisten Christina Milian och låtskrivaren The-Dream var minst sagt svårt att hänga med i. Paret gifte sig i september 2009, fick dottern Violet i februari 2010 och meddelade kort därefter att de separerat – månader tidigare.

Annons

”Paret bestämde sig för att gå skilda vägar i slutet av 2009, men valde att hålla det privat för att skydda dottern Violet”, sa en representant för familjen i samband med uppbrottet.

Kelly Rutherford och Daniel Giersch

KELLY RUTHERFORD OCH DANIEL GIERSCH

Gossip girl-skådisen Kelly Rutherford ansökte om skilsmässa från sina man, Daniel Giersch, när paret väntade sitt andra barn. Samtidigt som Kelly var gravid inleddes en bitter vårdnadstvist, som Daniel Giersch slutligen gick segrande från.

Annons

Bridget Moynahan och Tom Brady

BRIDGET MOYNAHAN OCH TOM BRADY

Sist men inte minst – ett av de mest omtalade kändisuppbrotten på 00-talet. Den amerikanska fotbollsspelaren Tom Brady och skådespelaren Bridget Moynahan var ett par i tre år innan de valde att gå skilda vägar 2006, men bara en månad senare meddelade Bridget att hon var gravid med Toms barn.

Tom Brady som redan gått vidare och börjat dejta supermodellen Gisele Bundchen var inte intresserade av att återuppta relationen med Bridget, men de har delad vårdnad om sitt barn.

TV: Här är 5 kändispar som har separerat i årBrand logo
TV: Här är 5 kändispar som har separerat i år

Foto: Shutterstock

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons