Kändisbarnen som går i föräldrarnas fotspår

Kändisbarnen som går i föräldrarnas fotspår

24 juli, 2015

Crawford, Depp, Penn, Law, Day-Lewis, McDowell, Eastwood med flera. Deras föräldrar är kända och omskrivna, men nu är det barnen som intar rampljuset!

ELLE har koll på kändiskidsen som gärna går i mammas och pappas fotspår.

Mer kändisläsning från ELLE:

13 kändisbarn som är exakta kopior av sina mammor >

Rihanna dök upp i pyjamas på jobbet >

Amy Schumers bästa datingtips >

Foto All Over Press

Många huvuden vreds ett extra varv när den här unga killen dök upp på Chanels couture-visning härom månaden. Var han inte väldigt lik… Jo, Gabriel Day-Lewis är son till skådisen Daniel Day-Lewis och den franska skådisen Isabelle Adjani (som DDL gjorde slut med via fax medan hon väntade Gabriel). Gabriel jobbar som modell och musiker, som man gör när man är kändisbarn! På Instagram: gabrieldaylewis.

Vi gissar att Dylan är glad att hon rent utseendemässigt är mer lik mamma Robin Wright än pappa Sean Penn. 24-åriga Dylan jobbar som modell och går även i sina skådespelande föräldrarnas fotspår: hon har tre olika filmer på gång, bland annat Elvis & Nixon där hon spelar mot sin mammas House of cards-kollega, Kevin Spacey. På Instagram: iamdylanpenn.

Är man den äldsta sonen till skådisarna Jude Law och Sadie Frost är det inte så konstigt att London och resten av världen sitter upp och väntar intresserat på vad man ska göra med sitt liv. Än så länge jobbar Rafferty som modell men han siktar på en framtid som musiker. På Instagram: raff_law.

Hans pappa Clint är en levande filmlegend, och nu har 29-årige Scotts karriär äntligen börjat ta fart. Har bland annat en roll i nästa års megafilm Suicide squad. På Instagram: scotteastwood.

13-åriga Kaia har nyligen skrivit på ett modellkontrakt med IMG och kan därmed på allvar börja jobba på att försöka fylla ut mamma Cindy Crawfords skor. På Instagram: kaiagerber.

Den 16-åriga skönheten vill bli modell precis som mamma Jennifer Flavin, inte skådis som pappa Sylvester. Har bland annat jobbat för Teen Vogue. På Instagram: sistinestallone.

Mamma Andie McDowell skrev in sig i filmhistorian i och med Fyra bröllop och en begravning. Nu har dottern Margaret påbörjat en karriär framför kameran och den har börjat bra, med en stor roll i hyllade tv-serien The Leftovers, vars andra säsong kommer i höst.

Ingen har väl missat att vårens it-girl-medalj gick till Vanessa Paradis och Johnny Depps dotter? Den här nyblivna Chanel-modellen (just det, Chanel-modell precis som mamma) har flera filmer på gång och medan vi väntar på dem njuter vi att följa hennes lugna och ack så snygga intåg i röda mattan-världen. På Instagram: lilyrose_depp.

Mamma Joanne Whalley och pappa Val Kilmer hade sin storhetstid på 80- och 90-talen, och nu är det dags för deras 20-årige som Jack att ta över stafettpinnen i familjen. Har flera filmer på gång.

Fler kändisbarn att hålla ögonen på i framtiden:

Patrick Schwarzenegger

Coco Gordon Moore

France Bean Cobain

Ireland Baldwin

Jack Quaid

Everly Bear Kiedis

Maya Thurman-Hawke

Mer kändisläsning från ELLE:

13 kändisbarn som är exakta kopior av sina mammor >

Rihanna dök upp i pyjamas på jobbet >

Amy Schumers bästa datingtips >