Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisars våningar och villor som vi önskar var våra egna

19 jun, 2020 
Av
kändishus
Vad sägs om att byta tvårummaren mot ett townhouse i New York eller en lyxvilla i West Hollywood? Ja, tack! Här är kändisarna vars hem vi verkligen suktar efter.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Om du skulle råka ha 50 eller kanske 100 miljoner kronor över på banken så kan du alltid göra som sjärnorna och investera i fastigheter. De slår gärna på stort med pooler, massa sovrum, terasser och slående utsikter. Vi har listat några av de absolut lyxigaste hemmen som tillhör Selena Gomez, Ariana Grande och många fler. Följ med på husesyn!

John Legend & Chrissy Teigens lyxhus i West Hollywood

john-legend-chrissy-teigen

Sångaren John Legend och modellen och influencern Chrissy Teigen har investerat i ett hus mitt i smeten i West Hollywood, Los Angeles. Kvarteret kryllar av kändisar och turister reser just hit för att fotografera stjärnorna på Hollywood Walk of Fame och strosa runt i hopp om att få se en riktig sådan.

Annons

Parets hus är inte så stort i kändismått mätt, men det är läget de har betalat för. Huset är nämligen värd över 50 miljoner kronor. Det är byggt i en modern, naturnära nyfunkisstil med stora fönster. Planlösningen är öppen och ljus och de stora fönstren gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut.

teigen-legend-hus-hollywood-
teigen-legend-hus-uteplat
teigen-legend-hus-vardagsrum
Annons

Sarah Jessica Parkers townhouse i New York

sarah jessica parker

Sex & the City-stjärnan Sarah Jessica Parker är sitt älskade New York trogen. Här bor hon i ett townhouse med stort ljusinsläpp och generösa ytor. Badrummet är lyxigt med bastu, öppen spis och ett centralt placerat badkar i vacker design. I vardagsrummet på övervåningen (ja, hon har flera våningsplan!) står ett vitt pingisbord – perfekt för att lätta upp eventuell tristess i karantän. I samma rum finns även takfönster, jo man tackar!

Annons
sarah-jessica-parker-hem
Sarah-jessica-parker-hem
sarah-jessica-parker-hem

Ariana Grandes lyxvilla i Hollywood Hills

ariana grande i hästsvans och grå klänning med grå handskar.

Ariana Grande äger ett lyxhus på cirka tusen kvadratmeter värt 140 miljoner kronor. Det ligger beläget mitt i Hollywood Hills, ett finare område med utsikt över Los Angeles. För pengarna fick sångerskan inte bara fin utsikt, utan även fyra sovrum och sju badrum, infinity-pool, biosalong, gym, spa-avdelning med vattenfall och bastu samt en vinkällare med tillhörande bar.

Annons

Ett av sovrummen har en enorm walk-in-closet, och det tillhörande badrummet är i marmor. Där finns ett badkar ställt längst en glasvägg, så att den som badar kan njuta av utsikten.

Ariana Grandes grannar är skådespelarna Leonardo DiCaprio and Keanu Reeves som båda har hus i samma område.

vitt hus med glas som ligger på en kulle med massa grönt omkring
En fyrkantig pool utanför ett hus
Ariana Grandes hem I West Hollywood
Annons

Kylie Jenners exklusiva hem i Holmby Hills

kyllie jenner har köpt ett nytt hus

Att köpa ett hus för motsvarande 400 miljoner kronor är ingen stor sak om man är en av världens yngsta miljardärer så som Kylie Jenner. Hon är ägare av en riktigt lyxig fastighet som byggdes 2019 och består av fyra byggnader med sju sovrum och 14 badrum, plus 20 parkeringsplatser på tomten.

Annons

Kylie ska ha fått en saftig rabatt på sitt köp. Fastigheten låg från början ute för nära 600 miljoner kronor. Priset sänktes sedan till 500 miljoner, vilket ingen tycktes vilja nappa på för det var först när Kylie Jenner lade sitt bud som affären gick i lås. Huset ligger i Holmby Hills är ett relativt litet men exklusivt område i västra Los Angeles. Det angränsar till mer kända Beverly Hills och Bel Air.

holmby hills kylie jenner
holmby hills kylie jenner
Annons

 

Bianca Ingrossos trerummare på Östermalm

bianca ingrosso

Wahlgrens Värld, Talang och egna sminkmärket Caia har gjort att Bianca Ingrosso kunnat spara ihop till en riktig lyxlägenhet på 97 kvadratmeter på förnäma Östermalm i centrala Stockholm. Utgångspriset var knappt 10 miljoner kronor, sedan lade influencern en rejäl slant på att renovera kök med mera. Nu visar hon ofta stolt upp sitt hem i sina sociala medier. Till exempel i denna house tour vlogg:

Selena Gomez lyxhus i Encino

selena gomez poserar på röda mattan

Selena Gomez äger en fastighet i det kändistäta området Encino i Los Angeles. Den lyxiga villan är över tusen kvadratmeter stor och kostade nära 50 miljoner kronor. Villan rymmer sex sovrum och tio badrum. Planlösningen är öppen, och takhöjden generös. I det luftiga vardagsrummet finns till exempel en stor öppen spis som går från nedervåningen, genom en balkong på ovanvåningen, hela vägen upp till taket.

Annons

Villan byggdes 1989 och tillhörde till en början rocksångaren Tom Petty och hans fru Jane Benyo. Därefter har den haft ytterligare ett par ägare, och innan Selena Gomez la vantarna på fastigheten tillhörde den musikproducenten Randy Spendlove.

Selena Gomez hus utifrån
Annons

Zendayas magiska hus i Encino

Även Euphoria-stjärnan Zendaya äger en fastighet i det kändistäta området Encino i Los Angeles, och den är verkligen något utöver det vanliga. Skådespelerskans hus ska vara drygt 470 kvadratmeter stort, och rymma sex sovrum och sju badrum. Därtill finns bland annat ett rymligt kök med öppen planlösning, flera eldstäder och en stor svit med både badkar och privat balkong. Priset låg på drygt 40 miljoner kronor.

Annons
Zendaya_hus4
Zendaya_hus3
Zendaya_hus2

Källa: Metro Mode

Foto: TT, Douglas Elliman

LÄS MER:

Kika in i det exklusiva drömhuset mitt i skogen

8 roliga detaljer du missat helt i Monicas Vänner-lägenhet

Inred hemmet med sommarkänsla – 9 tips som passar året om

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons