Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Kändisarnas versioner av flip the switch challenge

10 mar, 2020 
AvStina Dahlgren
Har du också sett videor på Instagram på folk som dansar och plötsligt byter kläder med varandra? Då har du precis sett den absolut hetaste trenden på sociala medier just nu. Här är allt om flip the switch challenge.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Då och då fylls våra sociala medier av snarlika bilder eller filmer. En ny challenge, det vill säga en ny utmaning, har tagit form och plötsligt måste alla dela med sig av det på Instagram.

Kända challenges på Instagram genom åren

En av de mest kända genom åren har varit bland annat the ten year challenge där man skulle lägga upp två bilder bredvid varandra – en från i dag och en som var tagen för tio år sedan. Även the bottle cap challenge där folk snurrade 360 grader innan de sparkade av korken på en flaska blev en riktig trend på sociala medier.

Senast i raden av trendiga hashtags var the Dolly Parton challenge där man skapade ett kollage med fyra bilder av sig själv – en bild för varje socialt medie man har.

Vad är flip the switch challenge?

Nu är det dags igen. Ännu en challenge som tar över våra sociala medier. Den här gången handlar det om flip the switch som just nu trendar i appen TikTok.

Annons

Vad är då flip the switch? Jo, det är en video på två personer som står framför en spegel varav den ena filmar. Den som inte håller i kameran dansar till Drakes låt Nonstop. Efter några sekunder ska bilden bli svart och när ljuset kommer tillbaka har de två personerna på bilden bytt kläder.

Kändisar som hakat på flip the switch challenge

Som vanligt är kändisarna inte sena att haka på ännu en challenge. Den mest kända flip the switch-videon står sångerskan Jennifer Lopez och fästmannen Alex Rodriguez för, och vi förstår varför den har fått så stor spridning. Spana in klippet här:

Även Havana-sångerskan Camila Cabello har gjort sin version av utmaningen tillsammans med sin koreograf:

Annons

Supermodellen Emily Ratajkowski bytte kläder med Instagramprofilen Josh Ostrovsky:

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Se kändisarnas bästa bidrag till #10yearchallenge

Dubbelgångare? 28 kändisar som är nästan identiskt lika

Så såg kändisarna ut som barn

Annons