Femton gånger kändisar gjort stora (och snygga) hårmakeovers

dua lipa

Det är kändisarna som dagligen inspirerar oss med sina nya hårfrisyrer och hårfärger. Nedan har vi listat några snygga hårförvandlingar genom tiderna!
02 augusti, 2022
Så tar du hand om håret på sommaren
0:59

Efter reklamen: Så tar du hand om håret på sommaren

(0:59)

Slå på ljud

Det är inget nytt att kändisarna ofta byter frisyrer och hårfärger. Men ibland går de utanför sin comfort zone och satsar på en helt ny look. Nedan har vi listat ett par Hollywood kändisar som genomgått stora hårmakeovers!

Charlize Theron

Skådespelaren Charlize Theron är känd för sina ikoniska frisyrer och hårfärgsbyten. Men denna gång testade hon på något nytt, nämligen en mörk mullet-frisyr – något som vi gillar starkt!

Victoria Beckham

Modedesignern Victoria Beckham är en mästare på att sätta trender när det gäller nya frisyrer. En utav hennes mest kända hårförvandling är när hon visade upp hennes ikoniska bob-frisyr – som alla genast ville ha!

FLORENCE PUGH

Förra året visade skådespelaren Florence Pugh upp en ny drastisk förändring. På Instagram delade hon med sig av hårmakeovern och till inlägget skrev hon:

"Jag gjorde en sak...#chopchopchop"

Ett tag senare hade skådespelaren också bytt hårfärg – hon hade nämligen blivit brunett.

KESHA

Artisten Kesha är också en stor trendsättare och hon är verkligen den som vågar ta ut svängarna när det gäller sitt egna hår!

I början av året avslöjade hon sin nya korta frisyr. Håret var nedklippt till hakan och hennes nya look var färgat i mörkbrunt.

"Hårklippningar och naglar" skrev hon till selfien.

ZAYN MALIK

2017 delade Zayns mamma Trish Malik en bild på honom och exet Gigi Hadid och där rockade han en helt annorlunda look – nämligen inget hår alls. Något som väckte både förvåning, bestörtning och eufori bland fansen.

”Jag fattar inte. Han har så fint hår och kan ha vilka frisyrer han vill och han valde att bli skallig” skrev provocerad följare.

Halsey

Artisten Halsey är också flitig på att ändra sin frisyr och hårfärg titt som tätt. 2020 visade hon upp en ny snaggad look. Hennes långa bruna hår rakades av och på Instagram visade hon upp sin nya look som hon rockade med bravur!

KRIS JENNER

Vi är vana att se affärskvinnan Kris Jenner i sitt mörka hår i sin ikoniska pixie-cut. Men på Met Gala 2019 visade hon upp en helt annan look, nämligen en axellång blond bob!

Kim Kardashian

Kim Kardashian är också en trendsättare när det gäller olika hårfärger. I flera år har vi sett henne experimentera med blonda toner och mörka toner. En drastisk förändring var när hon gick från svart till platinablont!

Nicola Peltz

Nygift makeover? Skådespelerskan Nicola Peltz lämnade sin blonda look bakom sig hon avslöjade sin nya mörkbruna frisyr.

"Tillbaka till mina rötter", skrev Brooklyn Beckhams fru på Instagram.

Megan Fox

Skådespelaren Megan Fox höll sig till temat för premiären av sin fästman Machine Gun Kellys dokumentärfilm Life in Pink, när hon visade upp sin nya look på röda mattan. Hennes långa mörka hår var ett minne blott och hennes nya hår strålade i en jordgubbsblond färg - så vackert tycker vi!

Dua Lipa

Dua Lipa är en utav de mest kända brunetterna i Hollywood. Men hon har också vågat tagit ut svängarna och tidigare i år, inför Grammy Awards röda matta, gjorde hon en storslagen entré med platinablont hår.

Margot Robbie

Vi är vana att se Margot Robbie i sitt axellånga blonda hår. Men hon när hon klev ut på Oscars röda matta 2014 visade hon upp en helt annan hårfärg. Hon hade nämligen blivit brunett – något som vi tycker hon passar precis lika bra i.

Billie Eilish

Billie Eilish är också en trendsättare när det kommer till stil och hår. Nyligen gick hon från blondin till brunett och något vi kan konstatera är att hon passar verkligen i allt!

Sarah jessica parker

Sarah Jessica Parker har för det mesta varit blond. Men vid några tillfällen har hon överraskat oss med en ny look – nämligen som brunett.

Kendall Jenner

I våras avslöjade supermodellen Kendall Jenner en helt ny look. Hennes signaturfärg chokladbrunt hade färgats till en varm, röd. Kendalls nya hårfärg, så kallad strawberry brunette, har varit en stor trend under 2022.

Foto: TT,Instagram