Kändisarnas egna festbilder från Oscarsgalan

Kändisarnas egna festbilder från Oscarsgalan

Hur hade kändisarna det inne på Oscarsgalan? Här får vi en inblick bakom kulisserna från deras egna Instagramkonton.
29 februari, 2016

Dagen har handlat mycket om Oscarsgalan och alla vinnare. Här i Sverige har det så klart varit mycket fokus på Alicia Vikander, som ju vann i kategorin bästa kvinnliga biroll.

Men hur hade kändisarna det själva inne på festen? Vi har samlat ihop de bästa bilderna från stjärnornas egna Instagramkonton.

Skådespelerskan Brie Larson vann i kategorin bästa kvinnliga huvudroll. Efter det beskedet hade hon all anledning att fira, och snörade på sig dansskorna: Ett par vita Converse. Funkar alltid!

Läs också: 10 gånger Alicia Vikander var en superstjärna det senaste året

Elton John hittade en annan veteran i Oscarssammanhang, nämligen Charlie Sheen. Det blev inga priser för honom, och han var kanske inte riktigt klädd för det heller, men han verkar positiv ändå!

Lady Gaga, som uppträdde under galan, kysser och tackar sin pojkvän Taylor Kinney.

”Han stod vid min sida hela kvällen, stolt och ogenerat. DET är en riktig man,” skriver hon.

Jacob Tremblay, 9, är med i bland annat Smurfarna (som röst) och filmen Room, där Brie Larson gjorde sin vinnande huvudroll. Frågan är hur länge Jacob stannade på festen, men han verkar ha träffat ett skönt gäng att hänga med när de andra höll på med vuxensaker.

Reese Witherspoon fick med sig ett bra gäng i sin groupie.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Priyanka Chopra festade med Pharrell Williams.

Naomi Watts var så glad att hon och Mark Ruffalo med flera la sig på golvet.

Chris Rock hyllades för sin insats på galan, där han pratade mycket om det faktum att endast vita människor var nominerade i år, och att afroamerikaner och andra etniska minoriteter är oerhört underrepresenterade på galan. Här står han dock och spexar för Jimmy Kimmel.

Tyvärr la vår egen stjärna, Alicia Vikander, inte ut någon bild från nattens fest, men vi vill ändå passa på att gratta henne än en gång. Hon är ju ändå historisk nu!