Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisarnas drömjobb innan de slog igenom

06 okt, 2021 
AvEmma Castman
Kändisarnas drömjobb innan de slog igenom
Bröllopsplanerare, arkitekt, och psykolog. Ja, det är tre exempel på jobb som några av våra mest populära Hollywoodstjärnor drömt om att ha.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigtBrand logo
TV: 5 kändisar som fått barnbarn tidigt

Vad drömmer du om att jobba med, egentligen? För även om du trivs på din nuvarande arbetsplats kan det vara spännande att leka med tanken och låta fantasin flöda fritt.

Här listar vi vad åtta av våra mest populära stjärnor haft för drömjobb:

Angelina Jolie

ANGELINA JOLIE

En gång i tiden drömde Angelina Jolie om att öppna en egen begravningsbyrå.

Annons

– Om skådespelarkarriären skulle gå i stöpet hade det blivit min grej, sa Angelina i en tv-intervju och fortsatte:

– Det kanske låter som en konstig, excentrisk och mörk sak att göra, men faktum är att tanken väcktes efter min farfars begravning. Jag var väldigt arg och besviken då. Kände att jag hade kunnat göra det så mycket bättre.

Selena Gomez

Selena Gomez

I en intervju med tidningen Flaunt magazine berättade superstjärnan Selena Gomez att hon troligtvis hade jobbat på restaurangkedjan Cracker Barrel om hon inte satsat på musiken och skådespeleriet. Anledningen? Selena älskar mat från den amerikanska södern och det är Cracker Barrels specialitet.

Annons

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt har alltid haft ett intresse för arkitektur, och på frågan vad han hade velat syssla med om skådespeleriet inte existerat hade det varit något inom det området. Efter orkanen Katrina startade Brad Pitt Make It Right Foundation, en stiftelse med fokus på att hjälpa till att finansiera och bygga hållbara, prisvärda hus i New Orleans.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Miley Cyrus hör hemma på scen, så är det bara. En gång i tiden drömde hon dock om något helt annat – nämligen att bli bröllopsplanerare.

Annons

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Visste du att Ashton Kutcher studerade på University of Iowa innan han slog igenom som skådespelare? Där läste han biokemisk teknik med målet att kunna bidra till framtagandet av ett botemedel mot sin brors hjärtsjukdom.

Natalie Portman

Natalie Portman

Faktum är att Natalie Portman tog en paus från skådespelarkarriären för att studera psykologi på Harvard. Även om hon inte har planer på att sluta arbeta med film just nu har hon sagt att hon någon gång i framtiden hoppas få utöva det hon utbildat sig till.

Annons

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon älskar att läsa och skriva, och hade därför siktet inställt på ett jobb inom den genren. Innan hon att slog igenom som skådespelare pluggade hon engelsk litteratur på Standford, men mitt i plugget landade hon en roll i thrillern Fear and Freeway, och det blev också startskottet på hennes skådiskarriär.

Kerry Washington

Kerry Washington

När skådisen Kerry Washington var yngre drömde hon om att jobba med valar på temaparken Sea World. För att nå sin dröm pluggade hon bland annat marinbiologi, men kände med tiden att livet på scen lockade mer.

Artikelinspiration: Zimbio

Foto: TT

TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihopBrand logo
TV: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons