Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Kändisarna hyllar Mia Skäringers No More Fucks To Give

26 nov, 2018 
AvSofia Börjesson
Mia Skäringer
I helgen var Mia Skäringer i Stockholm med sin show Avig Maria: No more fucks to give, och med tanke på hyllningarna på Instagram verkar det ha varit kändistätt i publiken!
Annons

I helgen kom Mia Skäringers show Avig Maria: No more fucks to give till Stockholm, och det verkar ha varit en kändistät sammankomst i publiken. Instagram svämmade nämligen över av hyllningar, och de kom från bland annat Katarina Wennstam, Cleo, Silvana, Alexandra Rapaport, Moa Gammel, Sarah Dawn Finer och Eva Röse.

Aftonbladets recensent Frida Söderlund beskriver showen som en revolution snarare än en förställning. Hon skriver:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

”Mia Skäringer har ägnat 42 år åt att spela kvinna mer än att vara sig själv. Det är slut nu. Och när en kvinna är allt, är det dags för männen att bli mer.”

Söndagens feministiska Skäringer-show hölls i Globen som var upplyst i orange för att uppmärksamma internationella dagen för bekämpandet av våld mot kvinnor. Katarina Wennstam var på plats och tackade Skäringer på Instagram efteråt.

Även Alexandra Rapaport var där, och hon tycker att den här föreställningen borde ingå i läroplanen.

Annons

Skådespelaren Moa Gammel var där med flera andra kända ansikten, och hon hoppas att hennes manliga kollegor går på nästa show.

https://www.instagram.com/p/Bqnij5vBCTd/

Även Sofia Helin, Elaine Eksvärd, Nina Rungs och Silvana Imam var på plats och hyllade Mia Skäringer och No more fucks to give på sociala medier.

Sarah Dawn Finer blev djupt drabbad av föreställningen och skriver bland annat så här:

”När jag sitter denna morgon med min lilla dotter i mina armar och förbereder mig för min egna lilla turné så är det tydligt att hon kommer att få växa upp i en ny värld som du är med och formar och det i sin tur kommer kanske ge henne verktyg och självförtroendet nog att kunna säga Nej till det hon inte vill och att våga göra det hon vill. Oavsett kommer hon ha många förebilder nu, som gjort det. Det är en ny tid.”

Mia Skäringers fortsätter att turnera med Avig Maria: No more fucks to give även i vår och nästa höst. Biljetter hittar du på Skäringers hemsida.

Läs mer:

Annons