Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kändisar som gått i samma skola

14 jun, 2022 
AvEmma Castman
Kändisar som gått i samma skola
Vissa vänner lär vi känna sent i livet, andra när vi är små. Spana in Hollywoodstjärnorna vars vägar korsades redan när de gick i skolan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Visste du att skådespelaren Maya Rudolph och Goop-grundaren Gwyneth Paltrow gick i samma klass när de var små? Nedan listar vi ytterligare exempel på stjärnor som lärde känna varandra under studietiden.

VIDEO: Kändisarna som gick i samma skolaBrand logo
VIDEO: Kändisarna som gick i samma skola

Hollywoodkändisar som gått i samma skola

Nicole Kidman och Naomi Watts

Nicole Kidmans och Naomi Watts vänskap började spira när de möttes på North Sydney Girls High School i Australien och sedan dess har skådespelarna hängt ihop. I en intervju med CBS The Early Show 2007 avslöjade Kidman detaljer från vännernas studietid. Hon berättade bland annat att de gick på en hel del fester tillsammans samt att de gjorde en del modelluppdrag ihop.

Annons

Maya Rudolph och Gwyneth Paltrow

Maya Rudolph och Gwyneth Paltrow har varit nära vänner sedan barnsben. De lärde känna varandra när de var sju år gamla och gick i samma skola. Sedan dess har kändisduon hållit ihop, och i intervjuer kallar de varandra ofta för ”bästa vänner”.

Prins William och Kate Middleton

Prins William och Kate Middleton

Faktum är att prins William och Kate Middleton träffades på University of St. Andrews. Året var 2001, och två år senare började paret att dejta. William och Kate förlovade sig 2010 och gifte sig året därpå.

Annons

Timothée Chalamet och Ansel Elgort

Både Timothée Chalamet och Ansel Elgort växte upp i New York och gick på LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts. De spelade dessutom basket tillsammans under skoltiden.

Stjärnorna slog igenom som skådespelare nästan samtidigt och var båda nominerade till en Golden Globe 2018.

Ben Affleck och Matt Damon

Ben Affleck och Matt Damon

Många vet att Ben Affleck och Matt Damon är nära vänner, men få känner till att stjärnduon faktiskt gick i samma skola när de var små. De gick båda på Cambridge Rindge and Latin School i Cambridge, Massachusetts och hade faktiskt samma dramalärare.

Annons

Lupita Nyong’o och Winston Duke

Lupita Nyong’o och Winston Duke

Lupita Nyong’o och Winston Dukes vägar korsades faktiskt innan deras medverkan i Black Panther. Skådespelarna gick nämligen på Yale University tillsammans. Exakt hur mycket de umgicks under studietiden är oklart, men de ska ha träffats en del och bland annat tittat på The Avengers tillsammans.

Camila Mendes och Cole Sprouse

Camila Mendes och Cole Sprouse

Sist men inte minst, Riverdale-stjärnorna Camila Mendes och Cole Sprouse som faktiskt gick på New York University tillsammans. De ska inte ha umgåtts supermycket i skolan, men i intervjuer har Mendes sagt att hon minns Sprouse från campus.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

SE OCKSÅ: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Här är kändisarna som har tatuerat in sina stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons