Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

7 kändisar och deras dubbelgångare från förr

07 maj, 2021 
Lily Collins och Audrey Hepburn
Lika som bär! Här är listan på sju kändisar som ser ut exakt som ikoner från decennier tillbaka. Och nej, du ser inte dubbelt...
Annons
10 kändisars dubbelgångare från ikoner till vanlisarBrand logo
10 kändisars dubbelgångare från ikoner till vanlisar

Zooey Deschanel och Katy Perry, Jaime Pressly och Margot Robbie samt Penélope Cruz och Salma Hayek... Ingen av dessa kändisar blir speciellt förvånande om de blir ihopblandade med varandra, för likheterna är ... näst intill identiska! Men det finns också doppelgängers mellan några av nutidens största kändisar och stora ikoner från förr. Kan du se vem som är vem?

Sofia Vergara och Sophia Loren

Sofia Vergara och Sophia Loren.

Skådespelarna delar inte bara yrke och namn – utan utseende också! Den italienska skådespelaren och Oscarsvinnaren Sophia Loren gjorde en hel del filmer under 50- och 60-talet, men sågs så sent som förra året i Netflix-filmen Med livet framför sej. Sophia Loren är idag 86 år och Modern Family-skådisen Sofia Vergara är 48 år.

Annons

George Clooney och Clark Gable

George Clooney och Clark Gable.

Munnen, näsan, ansiktsformen… Det finns så många likheter mellan skådespelarikonen Clark Gable och George Clooney att det är otäckt! Till och med rynkorna sitter på samma ställe. Clark gick bort år 1960, året innan herr Clooney föddes.

Harry Styles och Mick Jagger

Harry Styles och Mick Jagger

Okej, likheterna mellan en ung Mick Jagger och Harry Styles kanske inte är outstanding, men visst finns det likheter att känna igen! Kolla bara munnen, näsan och mimiken. Eller är det bara det vildvuxna håret som lurar oss?

Annons

Maya Rudolph och Dorothy Dandridge

Maya Rudolph och Dorothy Dandridge

Den 48-åriga skådisen och komikern Maya Rudolph och den avlidne skådespelaren och sångaren Dorothy Dandridge som var stor under 40- och 50-talet, har både lika form på ögon och mun. De har även en likadan leverfläck runt munnen, men Maya under läppen och Dorothy över.

Bella Hadid och Carla Bruni

Bella Hadid och Carla Bruni

Supermodellen Bella Hadid har många gånger jämförts med en av 90-talets största modeller, Carla Bruni (idag sångare och fru till Frankrikes före detta president). Och visst ser vi mängder av likheter – näsa, kindben, huvudform… Carla hade lika bra kunnat vara Bellas mamma!

Annons

Gwen Stefani och Marilyn Monroe

Gwen Stefani och Marilyn Monroe

Att försöka efterlikna Marilyn Monroe är inget unikt... Både Paris Hilton, Bethenny Frankel och Cindy Crawford, för att nämna några, har klätt sig som 50-talets största Hollywoodstjärna. Någon som däremot inte behöver klä ut sig, utan bara kan se ut som sig själv är Gwen Stefani. Likheten är enastående!

Lily Collins och Audrey Hepburn

Lily Collins och Audrey Hepburn.

Emily in Paris-skådisen Lily Collins är en kopia av ikonen Audrey Hepburn. Både läppar, ögonbryn, ansiktsform och näsa är otroligt lika.

Foto: TT, Shutterstock

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons