Kändisar som var med i musikvideor innan de blev kända

Kändisar i musikvideor

Har du sett Kim Kardashian i Fall Out Boy's musikvideo till Thnks fr th Mmrs? Om svaret är nej måste du definitivt läsa vidare! Här listar vi nämligen tio exempel på kändisar som (oväntat nog) inledde sina karriärer i musikvideor.
20 juni, 2022
0:57

Efter reklamen: Kändisarna som gick i samma skola

(0:57)

Slå på ljud

Visste du att både Kim Kardashian, Chrissy Teigen och Alexander Skarsgård medverkade i musikvideor innan de fick sina stora genombrott? Och de är inte ensamma! Flera av nutidens största stjärnor började faktiskt sina karriärer på samma sätt.

Se fler exempel här och spana in filmerna i spelarna! Du kommer inte bli besviken…

Kändisar i musikvideor

Kim Kardashian

Numera är Kim Kardashian en av världens mest kända personer, men 2007 såg det lite annorlunda ut… Då medverkade Kim i Fall Out Boy's musikvideo till låten Thnks fr th Mmrs – ett framförande som många verkar ha missat. Hade samma sak skett i dag kan vi garantera att uppståndelsen varit större.

Miranda Kerr

Ett år innan Miranda Kerr fick sitt stora genombrott som Victoria’s Secret-ängel 2007 medverkade hon i musikvideon till Pharrell Williams låt Number One (Feat. Kanye West).

Chrissy Teigen

2007 var Chrissy Teigen med i John Legends musikvideo till låten Stereo. Och ja, paret blev kära på inspelningen och är numera lyckligt gifta småbarnsföräldrar.

Alexander Skarsgård

Efter att ha axlat rollen som Eric Northman i True Blood fick Alexander Skarsgård sitt stora genombrott internationellt. Det många inte vet är att han under inspelningen av den populära serien även tackade ja till att vara med i en lite annorlunda musikvideo med en ny artist… Stjärnan var Lady Gaga och musikvideon Paparazzi. Inte illa!

Angelina Jolie

Även Angelina Jolie har medverkat i musikvideor. Bland annat för Antonello Vendittis låt Alta marea från 1991.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc karriär tog fart när han axlade rollen som Joey i Vänner. Men det var inte hans första skådespelarinsats – nej, under 90-talet var Matt med i ett par olika musikvideor så som Alanis Morissettes Walk Away.

Courteney Cox

Även Vänner-kollegan Courteney Cox har spelat i en musikvideo. Närmare bestämt 80-talsklassikern Dancing in the Dark av Bruce Springsteen.

Zooey Deschanel

Zooey Deschanel är kanske mest känd från New Girl där hon spelade huvudrollen – men faktum är att karriären tog fart långt tidigare än så… 1999 spelade Zooey nämligen i The Offsprings musikvideo till She's Got Issues.

Eva Mendes

Numera är Eva Mendes en välkänd skådespelare i Hollywood, men hon medverkad i flertalet musikvideor innan karriären tog fart på riktigt. Däribland Aerosmiths Hole in My Soul från 1997.

Alicia Silverstone

Sist men inte minst, Clueless-skådisen Alicia Silverstone – som varit med i hela fyra musikvideor med Aerosmith. Den första var Cryin från 1993.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT