Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

7 kändispar som är väldigt lika varandra

08 okt, 2021 
AvEmma Castman
Kändispar som är lika varandra
Leighton Meester och Adam Brody, Blake Lively och Ryan Reynolds samt Dylan Sprouse och Barbara Palvin är tre exempel på kärlekspar som nästan ser ut som tvillingar. Håller du med?
Annons
TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingarBrand logo
TV: 7 kändispar som ser ut som tvillingar

Lika barn leka bäst, eller? Här är sju exempel på kändispar som verkligen påminner om varandra!

Courteney Cox och Johnny McDaid

COURTENEY COX OCH JOHNNY MCDAID

Skådisen Courteney Cox och musikern Johnny McDaid började dejta 2013, och ryktet säger att det var Ed Sheeran som parade ihop dem. Fotografiet på paret är från 2019, och visst är likheterna slående?

Annons

Leighton Meester och Adam Brody

LEIGHTON MEESTER OCH ADAM BRODY

Skådespelarparet Leighton Meester och Adam Brody har hållit ihop sedan 2013. Paret gifte sig ett år senare, och har i dag två barn tillsammans. Här poserar de sida vid sida på premiären av filmen Shazam!.

Blake Lively och Ryan Reynolds

Blake Lively och Ryan Reynolds

Ett av Hollywoods mest populära par är Blake Lively och Ryan Reynolds. Skådespelarkollegorna träffades under inspelningen av Green Lantern 2010, och har sedan dess hunnit med att gifta sig och skaffa tre barn. Bilden på Blake och Ryan är tagen på American Foundation for AIDS Research (amfAr) årliga gala, och visst är de ganska lika varandra?

Annons

Stephen och Ayesha Curry

STEPHEN OCH AYESHA CURRY

Basketspelaren Stephen Curry och skådespelaren Ayesha Curry lärde känna varandra redan som tonåringar. Men även om de hade ett gott öga för varandra redan då, var det inte förrän i vuxen ålder som de lät vänskapen bli kärlek. 2011 gifte sig paret, och tillsammans har de tre barn. Fotografiet ovan är från årets Met-gala.

Vincent Kartheiser och Alexis Bledel

Vincent Kartheiser och Alexis Bledel

Vincent Kartheiser och Alexis Bledel träffades under inspelningen av Mad Men 2011. Två år senare förlovade de sig, och året därpå ingick de äktenskap. Sedan start har Vincent och Alexis varit hemlighetsfulla med sitt privatliv, och när de 2015 blev föräldrar till en liten son var det en stor överraskning för världen. Paret höll nämligen hela graviditeten hemlig. Här poserar de bredvid varandra på SAG Awards. Lika, eller hur?

Annons

Dylan Sprouse och Barbara Palvin

Dylan Sprouse och Barbara Palvin

För tre år sedan började skådisen Dylan Sprouse och fotomodellen Barbara Palvin att dejta. Paret träffades på en fest och kort därefter ska Dylan ha skrivit ett privat meddelande till Barbara på Instagram. Bilden ovan är tagen i september i år, och visst är likheterna stora?

Tom Brady och Gisele Bündchen

Tom Brady och Gisele Bündchen

Sist, men inte minst: Tom Brady och Gisele Bündchen. Paret träffades 2006, gifte sig 2009 och har två gemensamma barn. Här syns Tom och Gisele på Met-galan 2018, och förutom att de klädmatchat varandra har de flera likheter utseendemässigt. Inte sant?

Artikelinspiration: The Huffington Post

Foto: TT

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons