Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemliga

10 sep, 2021 
AvEmma Castman
Alicia Vikander poserar framför kameran
Vissa är bättre på att hålla hemligheter än andra. Här är exempel på folkkära profiler som inte berättat att de väntar barn – förrän väldigt sent!
Annons
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemligaBrand logo
TV: Svenska kändisar som hållit sina graviditeter hemliga

Ett liv i rampljuset innebär att du mer eller mindre alltid är iakttagen av nyfikna fans och nyhetstörstande journalister. Ändå finns det dem som lyckas hålla stora delar av sin vardag privat. Här listar vi exempel på svenska kändisar som valt att inte berätta om sina graviditeter förrän väldigt sent:

Alicia Vikander

Alicia Vikander med sin bebis

Till att börja med – Alicia Vikander, som faktiskt höll hela sin graviditet hemlig. Det var när Alicia i början av augusti sågs med en bebis i famnen på flygplatsen i Paris som ryktena började florera, hade hon och maken Michael Fassbender blivit föräldrar i smyg?

Annons

Cirka en månad senare bekräftade den svenska skådespelaren att hon blivit mamma. Det var i det amerikanska magasinet People som Alicia öppnade upp om föräldraskapet och hur det förändrat hennes syn på livet.

– Jag har nu en helt ny förståelse för livet generellt. Det är ganska vackert, och kommer bidra mycket till mitt arbete i framtiden.

Hannah Widell

Hannah Widell

Medieprofilen Hannah Widell och Philip Lindh träffades för två år sedan. Förra sommaren förlovade de sig, och i slutet av augusti i år gick de ut med att de väntar barn tillsammans. Bebisen är beräknad till någon gång i höst, vilket innebär att de hållit stora delar av graviditeten för sig själva.

Annons

– Bebisen kommer ganska snart. Den kommer komma här nu under hösten. Jag känner att det har varit härligt att hålla det här för mig själv och min familj och vänner och mina nära kollegor. Det har varit anledningen till att jag berättar det här ganska sent helt enkelt, sa Hannah i en intervju med Aftonbladet.

Petra Marklund

I juli 2018 gick artisten Petra Marklund ut med att hon och fästmannen Niklas Bergwall väntade sitt andra barn – och bara två månader senare kom parets dotter till världen. Familjen höll med andra ord graviditeten hemlig i sju av nio månader.

”Nu ser man inte foten längre.. så JA, jag är gravid”, skrev Petra på Instagram i samband med att hon offentliggjorde graviditeten.

Prinsessan Sofia

Prinsessan Sofia på sonen Julians dop

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia gick ut med att de väntade sitt tredje barn i december 2020, och drygt tre månader senare kom deras son till världen.

Annons

Att paret lyckades hålla graviditeten hemlig så pass länge beror mycket på pandemin, som gjorde att de officiella uppdragen blev färre. I sociala medier visade Sofia dessutom upp sig på mer beskurna bilder, och vid pressfotograferingar och liknande höll hon ofta armarna i kors.

Foto: TT

TV: Här är 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: Här är 5 snackisar från veckan som gått

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons