Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisar som gästspelat i serier

11 jan, 2022 
AvEmma Castman
Britney Spears i How I Met Your Mother
Britney Spears i How I Met Your Mother och Michelle Obama i iCarly. Här listar vi kändisarna som fick äran att gästspela i sina favoritserier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Kändisar som gästspelat i serierBrand logo
TV: Kändisar som gästspelat i serier

Visste du att Britney Spears älskade How I Met Your Mother så mycket att hon bad sitt team kolla över möjligheterna för henne att gästspela i ett avsnitt? Sagt och gjort – stjärnan fick en roll, och faktum är att hon inte är ensam om att ”bjuda in sig själv” till en film eller serie.

Här är ytterligare exempel på stjärnor som på eget initiativ sett till att de fått medverka i sina favoritproduktioner:

Britney Spears

Britney Spears var som sagt ett så stort fan av How I Met Your Mother att hon bad sitt team kontakta skaparna Carter Bays och Craig Thomas för att kolla över möjligheten för henne att få gästa serien. Svaret blev inte helt oväntat ja, och Britney fick inta rollen som receptionisten Abby i säsong tre.

Annons

Hennes insats hyllade så mycket att personal och skådespelarkollegor bad henne återvända för ytterligare ett avsnitt, vilket hon sa ja till. Britney Spears syns därmed i både Ten Sessions och Everything Must Go.

Serena Williams

Tennisstjärnan Serena Williams älskar Nickelodeons Avatar-serie så mycket att hon önskade att få gästa produktionen. Drömmen gick i uppfyllelse, och faktum är att Serena medverkar i både Avatar: Legenden om Aang (Avatar: The Last Airbender) och dess uppföljare, The Legend of Korra.

I Avatar: Legenden om Aang gör Serena rösten till fängelsevakten Ming, och i The Legend of Korra gestaltar hon en "kvinnlig visman". Här är ett klipp från hennes framträdande i Avatar: The Last Airbender. Karaktären Ming dyker upp efter 11 minuter och 35 sekunder:

Will Ferrell

Komikern Will Ferrell har beskrivit sig själv som ett "stort fan" av The Office och pratat högt om sin önskan om att få medverka i serien.

Annons

Lyckligtvis gick Wills vilja igenom. I säsong 7 gör han nämligen entré i rollen som Deangelo Vickers, en mer eller mindre inkompetent chef som var satt för att ersätta Michael Scotts på Dunder Mifflin. Will Ferrell medverkade sammanlagt i fyra avsnitt av The Office, och här är ett ihopklipp av några av hans roligaste ögonblick i serien:

Michelle Obama

I serien iCarly spelar Michelle Obama rollen som sig själv, och en av anledningarna till att den före detta presidentfrun var mån om att gästspela i serien var för att hennes döttrar älskade programmet och att de ofta tittade på det tillsammans.

Michelle dyker upp i ett avsnitt i säsong fem som (passande nog) är döpt till iMeet the First Lady. Här är ett klipp på hennes framträdande:

Patrick J. Adams

I juli 2013 twittrade Suits-skådisen Patrick J. Adams att han var "hooked" på Orphan Black följt av hashtaggen "#pleasecanigueststar". Senare samma år uppfylldes hans önskan: Adams fick rollen som Jesse.

Sammanlagt fick Patrick J. Adams medverka i två avsnitt, To Hound Nature in Her Wanderings i säsong 2 samt History Yet To Be Written i säsong 3.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: TT

Se också: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
Se också: Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons