Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisar du glömt har barn tillsammans

01 nov, 2021 
AvEmma Castman
Kändisar du glömt har barn tillsammans
Laura Dern och Ben Harper, Eva Mendes och Ryan Gosling, Eddie Murphy och Melanie Brown. Ja, det vimlar av kändisar som varit tillsammans och skaffat barn. Frågan är bara om du minns alla?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 7 kändispar du glömt har barn tillsammansBrand logo
TV: 7 kändispar du glömt har barn tillsammans

Tack vare sociala medier får vi en större inblick i våra favoritstjärnors vardag, men trots det är det inte säkert att vi har koll på exakt allt. Här listar vi sju kändispar som varit så pass hemlighetsfulla med sitt privatliv att många missat att de har barn tillsammans.

Oväntade kändisar som har barn ihop

Olivia Wilde och Jason Sudeikis

Olivia Wilde och Jason Sudeikis

Olivia Wilde, 37, och Jason Sudeikis, 46, inledde en relation 2011, efter att ha träffats på avslutningsfesten för Saturday Night Live. 2013 förlovade de sig, men så sent som förra året valde de att gå skilda vägar. Tillsammans hann de få barnen Otis, 7, och Daisy, 5.

Annons

Eva Mendes och Ryan Gosling

Eva Mendes och Ryan Gosling

Eva Mendes, 47, och Ryan Gosling, 41, är ett av Hollywoods mest kända kärlekspar, men trots det syns de sällan på bild tillsammans med sina två barn. Döttrarna Esmeralda, 7, och Amada, 5.

Courteney Cox och David Arquette

Courteney Cox och David Arquette

Även om Vänner-stjärnan Courteney Cox, 57, och skådespelaren David Arquette, 50, var gifta i hela 14 år är det många som missat att de har barn tillsammans. Nämligen dottern Coco, 17.

Annons

Megan Fox och Brian Austin Green

Megan Fox och Brian Austin Green

Skådespelarna Megan Fox, 35, och Brian Austin Green, 48, gifte sig 2010 men valde att gå skilda vägar våren 2020. Under sina år tillsammans fick de tre barn, Noah, 9, Bodhi, 7, och Journey 5.

Laura Dern och Ben Harper

Laura Dern och Ben Harper

Skådespelaren Laura Dern, 54, och musikern Ben Harper, 52, träffades 2000 och var gifta mellan 2005 och 2013. Under sina år tillsammans fick de barnen Ellery, 20, och Jaya, 16.

Annons

Uma Thurman och Ethan Hawke

Uma Thurman och Ethan Hawke

Skådespelarparet Uma Thurman, 51, och Ethan Hawke, 51, höll ihop i sju år och under de åren fick de dottern Maya Hawke, 23, och sonen Levon Hawke, 19. Även Maya arbetar som skådis och är bland annat känd för sin medverkan i succéserien Stranger Things.

Eddie Murphy och Melanie Brown

Eddie Murphy och Melanie Brown

Eddie Murphy valde att dumpa Spice girls-stjärnan Melanie ”Scary Spice” Brown samtidigt som hon var gravid med deras dotter. Året var 2007, och Eddie Murphy förnekade att barnet var hans fram till att faderskapstester bevisade motsatsen. Det forna parets dotter heter Angel och är 14 år gammal.

Artikelinspiration: Insider, Buzzfeed

Foto: TT

Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihopBrand logo
Se också: 10 överraskande hollywoodpar du inte visste har varit ihop

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons