Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kaley Cuoco gravid med nya pojkvännen – avslöjar könet

12 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Skådespelaren Kaley Cuoco
Kaley Cuoco ska bli mamma för första gången. Skådespelerskan berättade om graviditeten på Instagram och passade på att avslöja bebisens kön.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Video: Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

The Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuoco väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Tom Pelphrey.

Paret berättade den glada nyheten på Instagram, samtidigt som hon avslöjade om de väntar en en flicka eller en pojke.

Så träffades Kaley och Tom

Kaley och Tom träffades i april tidigare i år, det var deras agent som satt ihop paret efter att hon tyckte att de skulle vara ett perfekt par. Första gången paret sågs var på premiären av tv-serien Ozark och enligt Kaley var det kärlek vid första ögonkastet.

– Jag stod med Andrea och Tom gick in, och jag hörde hans röst så jag vände mig om och det var som att mitt liv var över, eller precis börjat. Det slog mig. Det var kärlek vid första ögonkastet, sa Kaley i en intervju med USA Today.

– Vi klickade direkt. Det var som att jag har känt honom hela mitt liv, men jag var inte redo för honom.

Annons

Vid premiären hade Kaley nämligen nyligen skilt sig från ex-maken Karl Cook efter ett treårigt äktenskap. Men en månad efter Kayley och Toms första möte, gjorde de relationen offentlig.

Kaley och Tom väntar barn

Redan 2018 berättade Kaley om sin barnönskan i en intervju med Entertainment Tonight, men att hon inte var riktigt redo.

– Jag är inte riktigt där än, men jag vet att jag kommer att vara det för jag älskar barn. Men jag är ett arbetsbi just nu, min karriär är mitt fokus, berättade hon då.

Men fem månader in i den nya relationen med Tom tar nu det nya paret ett stort steg i sitt förhållande.

Tom Pelphrey och Kaley Couco
Tom Pelphrey och Kaley Cuoco.

I ett gulligt inlägg på Instagram berättar Kaley Cuoco att hon ska bli mamma för första gången tillsammans med kärleken Tom. Skådespelaren delar även med sig av några bilder, bland annat syns paret med graviditetstest, små bebiskläder och en tårta med ett rosa innehåll.

”En liten Pelphrey-tjej kommer 2023. Är mer än välsignad och överlycklig. Jag älskar dig Tom Pelphrey”, skriver Kaley på sin Instagram.

Källa: USA Today, Entertainment Tonight, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons