Kakan Hermansson inlagd på sjukhus – egna orden om plötsliga insjuknandet

26 jan, 2021 
AvJessica Rådne
karin kakan hermansson
ELLEs bloggare Kakan Hermansson ligger på sjukhus. I ett inlägg på Instagram beskriver hon med egna ord varför och tackar samtidigt ”alla systrar o bröder i sjukvården”.
Annons
6 saker du kanske inte visste om Kakan Hermansson
6 saker du kanske inte visste om Kakan Hermansson

Karin ”Kakan” Hermansson, 39, har drabbats av njurbäckeninflammation. I ett inlägg på Instagram skickar hon en ”shout out till min skatt som jag älskar att betala oavsett om jag ligger inne på Huddinge med njurbäckeninflammation eller inte”.

Visar upp sjukhusmaten

vårdguiden 1177s sajt beskrivs njurbäckeninflammation som en akut infektion i njurbäckenet som beror på att det kommit bakterier i urinvägarna.

Kakan har förutom att posta en selfie iförd sjukhusrock även lagt upp ett bildspel med vad hon fått att äta på sjukhuset. På en bild syns en tallrik med pannkaksrulle och couscousröra med gröna linser i. På en annan visar hon upp ostmackor med apelnsinmarmelad. På en tredje bild tittar en sjuksköterska med munskydd in i kameran och gör peace-tecknet. I förgrunden syns två kannor med apelsin- respektive äppeljuice samt ett glas med vad som tycks vara smoothie.

Kakan beskriver en tacksamhet till ”alla systrar o bröder i sjukvården speciellt min så kallade PIA som tagit hand om mig så fint. Tack alla som ringer och är gulliga mot den här sjuka lilla stackaren.”

Annons

Kända vänner skickar stöd

I kommentarsfälten har krya-hälsningar trillat in från så väl fans som en rad kända vänner.

Carolina Gynning skriver ”Fan va jobbigt tur dem tar hand om dig snyggo” och skickar med fem röda hjärtan. Alexandra Pascalidou skriver ”Stackars vackra syster! Sänder dig all kraft och kärlek och helande tankar! Krya fort och hojta om du behöver hjälp! ”. Miriam Bryant hälsar ”krya på dej kakan” och Vanessa Falk ”Men neeej stackare hoppas du mår bättre snart”.

Kakan själv skriver med en blinkning att ”Jag mår bättre nu! Sluta rösta på moderaterna så kommer jag kanske bli helt frisk”.

Kakan Hermansson driver både sin blogg och podcasten Under huden hos ELLE.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons