Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Justin Therouxs svar på ryktena om skilsmässan från Jennifer Aniston

15 apr, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Justin Theroux, känd från bland annat The Leftovers, och Jennifer Aniston.
Skådespelarparet Justin Theroux och Jennifer Aniston avslutade sitt äktenskap 2017.
Då började det, så klart, spekuleras i varför det tog slut.
Nu ger han svar på ryktena.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du inte visste om Jennifer AnistonBrand logo
5 saker du inte visste om Jennifer Aniston

Jennifer Aniston och Justin Theroux gifte sig 2015, då hade de varit ihop i fyra år. Äktenskapet höll i knappt tre år och 2018 bekräftades uppbrottet i ett gemensamt uttalande.

”I ett försök att minska vidare spekulationer har vi bestämt oss för att offentliggöra vår separation. Beslutet var ömsesidigt och kärleksfullt fattat i slutet av förra året. Vi är två bästa vänner som har bestämt oss för att gå isär som ett par, men vi ser fram emot att försätta får värdefulla vänskap”, skrev de och tillade:

”Vanligtvis hade vi velat sköta det här privat men eftersom skvallerindustrin inte kan motstå möjligheten att spekulera och hitta på vill vi framföra sanningen direkt”.

Annons

Justin Therouxs svar på ryktet

Ryktet gjorde gällande anledningen till skilsmässan var att Jennifer Aniston ville bo i Los Angeles medan hennes exmake helst bodde i New York. Så ligger det dock inte till, menar Justin Theroux nu i en intervju med Esquire.

– Det är ett narrativ som är osant, till största del. Kolla, folk skapar narrativ som gör att de själva känner sig bättre eller förenklar saker för dem. Hela den här grejen ”Den personer gillar rock'n'roll, och den andra gillar jazz. Så klart!”. Så är inte fallet. Det är en överförenkling, säger han till Esquire och avböjer att utveckla svaret.

Så är relationen i dag

Det före detta paret har fortsatt hålla kontakten och är i dag goda vänner. Justin Theroux berättar att de kanske inte hörs varje dag, men att de ändå ringer och snackar ibland. Relationen dem emellan är rätt oproblematisk.

– Vare sig du gillar det eller inte så var vårt uppbrott inte så dramatiskt och vi älskar fortfarande varandra. Jag är uppriktigt när jag säger att jag värdesätter vår vänskap. Vi kan inte vara tillsammans och ändå ger vi varandra lycka och vänskap. Dessutom får hon mig att skratta väldigt, väldigt hårt, säger han och tillägger:

– Hon är jätterolig. För mig personligen skulle det vara en stor förlust om vi inte höll kontakten, och jag vill tro att det gäller för henne också.

Foto: TT

Annons