Justin Biebers oklara hälsotillstånd – syns med droppställning

Justin Bieber

Det var inte längesedan Justin Bieber drabbades av en ansiktsförlamning. Men nu verkar stjärnans hälsotillstånd vara oklart igen.
04 augusti, 2022
4:12

Efter reklamen: Elle Talks – avsnitt 2

(4:12)

Slå på ljud

Det var i juni som artisten Justin Bieber meddelade att hade drabbats av Ramsay Hunt Syndrome, en sorts förlamning i ansiktet. Och på grund av sjukdomen så behövde stjärnan göra fansen besvikna och ställa in flera spelningar.

Men en månad senare möttes vi av nyheterna att Bieber hade blivit helt återställd från sjukdomen och att han kunde fortsätta sin pågående turné. Under turnén har han besökt flera olika länder och härnäst står Sverige och Norge på tur.

Hailey Biebers stöd till maken Justin efter svåra sjukdomsfallet

Även om stjärnan ska ha tillfrisknat från ansiktsförlamningen, så är Justin Biebers hälsotillstånd återigen ett hett samtalsämne.

Justin Biebers oklara hälsotillstånd

Det var när stjärnan landade i danska Billund inför ett uppträdande som Justin syntes med en inkopplad droppställning när han klev av sin privatjet, rapporterar Aftonbladet. Men det är oklart om vad för dropp det rör sig om, eftersom till exempel vitamindropp är en stor trend bland kändisarna.

Enligt BT så lämnade stjärnan scenen flera gånger under konserten i Danmark. Tidningen beskriver hur Justin upprepade gånger tog flera pauser under sitt uppträdande, ”kanske för att få dropp”, eller för att många gick – allt eftersom konserten fortskred så ska publiken nämligen ska ha tunnats ut.

Spelar i Sverige

Justins oklara hälsotillstånd är återigen något som hotar artistens spelning i Sverige. Stjärnan förväntas uppträda den 5 augusti på festivalen Big Slap i Malmö – där det väntas locka 30 000 besökare.

1:03

Efter reklamen: 8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

(1:03)

Slå på ljud

Foto: TT, Instagram