Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Justin Biebers oklara hälsotillstånd – syns med droppställning

04 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Justin Bieber
Det var inte längesedan Justin Bieber drabbades av en ansiktsförlamning. Men nu verkar stjärnans hälsotillstånd vara oklart igen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

Det var i juni som artisten Justin Bieber meddelade att hade drabbats av Ramsay Hunt Syndrome, en sorts förlamning i ansiktet. Och på grund av sjukdomen så behövde stjärnan göra fansen besvikna och ställa in flera spelningar.

Men en månad senare möttes vi av nyheterna att Bieber hade blivit helt återställd från sjukdomen och att han kunde fortsätta sin pågående turné. Under turnén har han besökt flera olika länder och härnäst står Sverige och Norge på tur.

Även om stjärnan ska ha tillfrisknat från ansiktsförlamningen, så är Justin Biebers hälsotillstånd återigen ett hett samtalsämne.

Justin Biebers oklara hälsotillstånd

Det var när stjärnan landade i danska Billund inför ett uppträdande som Justin syntes med en inkopplad droppställning när han klev av sin privatjet, rapporterar Aftonbladet. Men det är oklart om vad för dropp det rör sig om, eftersom till exempel vitamindropp är en stor trend bland kändisarna.

Annons

Enligt BT så lämnade stjärnan scenen flera gånger under konserten i Danmark. Tidningen beskriver hur Justin upprepade gånger tog flera pauser under sitt uppträdande, ”kanske för att få dropp”, eller för att många gick – allt eftersom konserten fortskred så ska publiken nämligen ska ha tunnats ut.

Spelar i Sverige

Justins oklara hälsotillstånd är återigen något som hotar artistens spelning i Sverige. Stjärnan förväntas uppträda den 5 augusti på festivalen Big Slap i Malmö – där det väntas locka 30 000 besökare.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons