Justin Biebers erkännande om relationen med Selena Gomez

Närbilder på Justin Bieber och Selena Gomez

Selena Gomez har anklagat exet Justin Bieber för psykisk misshandel under deras år ihop. Nu berättar sångaren själv om relationen. – Jag var hänsynslös, säger han i en intervju.
18 februari, 2020

Popstjärnorna Selena Gomez och Justin Bieber blev officiellt ett par 2011. De följande åren var de hela Hollywoods sweethearts och fansen följde varje steg i deras relation. Men 2013 kom chockbeskedet – Justin och Selena hade gått skilda vägar.

Efter det följde en tid då medier och fans konstant spekulerade i varför det hade tagit slut. Justin hamnade i bråk med skådespelaren Orlando Bloom och enligt uppgifter till TMZ ska allt ha handlat om ett svartsjukedrama gällande just Selena Gomez.

Oavsett vad som orsakade uppbrottet mellan popstjärnorna så verkade det snabbt vara glömt. Paret blev tillsammans igen – och gjorde slut igen. Deras av-och-på-förhållande är vida omskrivet, men i dag har Justin gått vidare för gott och är gift med Hailey Bieber. Han friade till modellen bara två månader efter det sista uppbrottet från Selena Gomez.

Halvkroppsbild på Justin Bieber och Hailey Bieber som står vända mot varandra och kramas

I dag är Justin gift med Hailey.

Selena Gomez berättar om psykiska misshandeln

Selena Gomez hade en tuff tid efter relationen med Justin Bieber. Hon genomgick en njurtransplantation och kämpade länge med psykisk ohälsa. Det har därför dröjt länge mellan hennes låtsläpp, men i höstas släppte hon äntligen singeln Lose you to love me. Snabbt började fansen ana att låten handlade om förhållandet med Justin Bieber, bland annat då en textrad löd ”two months, you replaced us” ungefärligt översatt till ”efter två månader ersatte du oss”.

I en intervju med NPR bekräftade Selena Gomez nyligen att låten handlar om exet, men påpekade att den numera har en annan betydelse för henne än vad den hade när hon skrev den.

– Det kändes inte som ett respektfullt avslut och det hade jag accepterat. Men jag visste också att jag behövde säga ett par saker som jag önskar jag sagt tidigare, berättade hon.

Justin Bieber och Selena Gomez håller rom varandra på röda mattan

Selena Gomez berättar nu om relationen med Justin Bieber.

Sångerskan sa att hon hade blivit starkare av uppbrottet, men också att hon kände sig känslomässigt utnyttjad i relationen. Det är först i vuxen ålder hon har förstått att det handlade om psykisk misshandel.

– Och jag är inte respektlös, jag känner att jag var ett offer för en sorts misshandel, sa hon i intervjun.

Justin Bieber svarar på Selena Gomez uttalande

Nu har Justin Bieber för första gången uttalat sig om sitt beteende i den forna relation med Selena Gomez. Det är i en intervju med radioprofilen Zane Lower han erkänner att han inte behandlade sin exflickvän speciellt bra.

– I mitt tidigare förhållande var jag helt galen och vild, jag var hänsynslös, säger Justin Bieber enligt Female First.

Han säger dock att han har lärt sig av sina misstag och att han i dag är en mycket bättre partner än i sina tidigare relationer.

– Jag tog mig tiden att bygga upp mig själv och fokuserade på mig, och jag försökte att ta rätt beslut och allt det där. Och ja, jag har blivit bättre, säger Justin Bieber.

Foto: TT

Läs mer:

Selenas oväntade kärleksbesked – avslöjar detaljer om sin drömpartner

Selena Gomez och Justin Bieber i viral mashup – lyssna på låten här!

Selena Gomez kan släppa eget sminkmärke – allt vi vet