Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Justin Bieber släpper dokumentär på Youtube – se trailern här

02 jan, 2020 
AvMalin Ny
Justin Bieber är tillbaka med ny musik.
2017 tog Justin Bieber en paus från artisteriet efter att ha turnerat konstant i två års tid. Nu gör han comeback med ny musik – och en dokumentärserie på Youtube.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För tre år sedan meddelade artisten Justin Bieber att han hade kraschat efter att ha rest runt konstant i över två års tid med sin Purpose-turné. Han ville ta en paus från det intensiva resandet och istället fokusera på sitt välmående och på att bli en ”bättre, helare människa”, som han själv uttryckte det. Beskedet kom inte långt efter det att han hade uppträtt på musikfestivalen Summerburst i Stockholm.

Sedan dess har den kanadensiske popartisten dock inte legat på latsidan. Han har hunnit med allt från att gifta sig med Hailey Baldwin till att starta upp ett eget klädmärke och släppa låtar med artister som Ed Sheeran, DJ Khalid och Louis Fonsi.

Släpper dokumentärserie på Youtube

Nu gör han dessutom comeback. På juldagen släppte stjärnan nyheten att han kommer att lansera en ny låt, ett nytt album och åka iväg på en ny turné under 2020. Dessutom kommer en dokumentärserie om Bieber att släppas på Youtube. Trailern till själva dokumentären ligger uppe redan nu, och i den kan man se popstjärnan berätta öppenhjärtigt om de tuffa åren.

Annons

”Som människor går vi igenom många upp- och nedgångar. Bra tider och dåliga tider. Ibland vill vi bara ge upp”, säger Justin Bieber i den två minuter långa trailern.

Dokumentären kommer att handla om Justins privatliv och även om vägen till det nya albumet, som alltså är det första sedan 2015. Serien, som fått namnet Justin Bieber: Seasons, släpps i tio delar på Youtube med start den 27 januari.

Justin Bieber åker ut på turné i maj

Den 3 januari kommer nya singeln Yummy att släppas, och det nya albumet släpps i vår. I maj ger Justin Bieber sig sedan ut på en USA-turné, något han själv ser fram emot.

– Jag känner att detta skiljer sig från mina tidigare album på grund av där jag nu befinner mig i mitt liv. Jag ser fram emot att uppträda och turnera med albumet”, säger han i Youtube-klippet.

Foto: TT

Läs mer:

Justin Bieber om frun Hailey: ”Jag älskar henne så mycket”

Justin Bieber och Hailey Bieber har gift sig – igen

Justin Bieber: ”Jag tog tunga droger”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons