Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Justin Bieber säger ifrån efter bilderna från sjukdomstiden: "inte okej"

09 aug, 2021 
AvLinda Strömbäck
Justin Bieber
Förra året började det florera bilder på en sjuk Justin Bieber i medierna. Nu säger han ifrån efter att bilderna fortsatt används efter sjukdomsperioden.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Se 7 saker du kanske inte visste om Hailey BieberBrand logo
TV: Se 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

Popstjärnan Justin Bieber berättade förra året att han drabbats av borrelia. Nu säger han ifrån på sociala medier efter att de gamla sjukdomsbilderna fortsatt dyka upp trots den långa tiden efter sjukdomen.

Justin Biebers sjukdomsperiod

Det var i en dokumentär förra året som Justin Bieber berättade om sjukdomen. Han berättade då att han drabbats av en borrielia-infektion som också lett till ett svårt sjukdomsfall av körtelfeber som påverkade hans hud, mentala förmåga, energi och övergripande hälsa.

Under sjukdomstiden berättar Bieber att många påpekade att stjärnan ”såg ut som skit och som han var sönderknarkad på metamfetamin”. Han gick då ut på sociala medier och sa att folk antagligen inte förstått att han blivit diagnostiserad med borrelia.

Annons

I samband med det gick Bieber även ut till medierna och vädjade om att sluta använda osmickrande bilder från sjukdomstiden. Ett år senare är han tvungen att säga ifrån igen.

Justin Biebers vädjan till medierna: ”Sluta”

Nyligen skrev stjärnan på Instagram story om att bilderna återigen börjat dyka upp i medierna.

”Jag är fortfarande förvånad över att de använder dessa foton på mig. Jag tror media väljer dem här bilderna för att få det se ut som att jag inte är okej.” skriver Bieber.

Trots tidigare försök att få medierna att sluta menar Bieber på att de används i missanvisande syfte.

”Det har funnits otaliga fotograferingar och fotomöjligheter för media att välja andra bilder men ändå väljer de dem här för att jag ska se sjuk och ohälsosam ut. Det är inte okej.” skrev Bieber till ett ihopsatt kollage av sjukdomsbilderna som florerar i i medier.

"Det finns personer i ditt liv som inte vill att du ska få lyckas och ibland är det en svår sak att svälja. Ibland är till och med dem som älskar dig mest avundsjuka på dig. Allt vi kan göra är förlåta och sätta upp gränser.” avslutar Bieber.

TV: Se 5 viktiga år i paret Biebers kärlekslivBrand logo
TV: Se 5 viktiga år i paret Biebers kärleksliv

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons