Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Justin Bieber rappar om Selena Gomez i ny musikvideo

05 sep, 2020 
AvEmma Castman
Skärmdump från musikvideon Popstar
I musikvideon till Drakes nya låt Popstar dyker ingen mindre än Justin Bieber upp. Spana in klippet här – och hör artisten nämna exflickvännen Selena Gomez.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I musikvideon till Drakes senaste samarbete med DJ Khaled – Popstar – gästspelar ingen mindre än Justin Bieber.

Klippet inleds med att DJ Khaled insisterar på att han och Drake måste skapa en video till sin nya låt. Drake, som är mer skeptisk till idén, bestämmer sig för att ringa in Justin Bieber och låta honom mima till låten samtidigt som kamerorna rullar.

Sagt och gjort. I videon får man se hur Justin vaknar upp i ett lyxigt hus efter en stökig fest. Han går från rum till rum samtidigt som han sjunger med i låten – och det är speciellt en textrad som fans runt om i världen har reagerat på.

3 minuter och 40 sekunder in i den 8 minuter långa videon nämner Justin nämligen exflickvännen Selena Gomez namn.

Look, Ariana, Selena, my Visa / It can take as many charges as it needs to, my girl / That shit platinum just like all of my releases, my girl.”

Vaknar upp bredvid frun Hailey

Videon till Popstar avslutas med att Justin vaknar upp bredvid sin fru Hailey Rhode Bieber och berättar att han drömt något jättekonstigt.

– Jag hade en helt galen dröm. Drake frågade om jag kunde vara med i en video, men han var inte med själv. Det var bara massor med andra människor där. Jag älskar dig hjärtat. Kom så går vi ut med hunden, säger Justin i slutet av klippet.

Se hela videon här:

Foto: Skärmdump från videon på Youtube

LÄS MER:

Hailey Bieber om nya livet med maken Justin Bieber

Justin Biebers erkännande om relationen med Selena Gomez

Hailey Bieber om sorgen över att alltid jämföras med Justins ex

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons