Justin Bieber om svårigheterna i äktenskapet med Hailey Baldwin Bieber

Justin Bieber och Hailey Baldwin Bieber firar snart tre år som gifta!

TT
Hailey Baldwin Bieber har tidigare talat öppet om den jobbiga perioden i början av äktenskapet med Justin Bieber.
Nu lyfter även popstjärnan på locket och erkänner att tiden efter vigseln var svår.
15 april, 2021
7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber
1:12

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Hailey Bieber

(1:12)

Slå på ljud

Under en privat ceremoni på ett tingshus i New York gifte sig Justin Bieber och Hailey Baldwin Bieber. Det var i september 2018 och de var 24 respektive 21 år.

Nu visar det sig att båda mådde dåligt i början av äktenskapet. Hailey Baldwin Bieber har tidigare berättat att den nya uppmärksamheten som kommer med att vara ihop med en av världens största artister blev för mycket.

– I början av vårt äktenskap ville jag bara gömma mig. Jag ba: ”Jag vill inte ha folk så uppe i mitt. Jag känner att alla är uppe i röven på mig”. Jag tänkte: ”Kan jag inte få ha någon anonymitet? Kan jag få tillbaka något av det?”, säger hon i en intervju med amerikanska Elle.

”Första året som gift var väldigt tufft”

Och Justin Bieber verkar inte ha haft det mycket bättre. Han hade haft några vilda år bakom sig, där han bland annat blev arresterad för rattfylla. I förhållandet fann ha till sist ro, men det skulle dröja.

– Det första året som gift var väldigt tufft för jag kom ofta tillbaka till de traumatiska sakerna. Det fanns en brist på tillit och det fanns en massa grejer som man inte ville erkänna för personer som man var med, för det var läskigt. Man ville inte skrämma iväg dem genom att säga ”jag är rädd”, säger han i en intervju med GQ.

Men till sist verkar tilliten har kommit, och nu är det frid och fröjd hos Baldwin Biebers.

– Vi skapar en massa stunder för oss som par, som familj, och vi skapar minnen. Och det är vackert det vi har att se fram emot. Tidigare hade jag inte det att se fram emot i mitt liv. Mitt hemmaliv var instabilt. Mitt hemmaliv existerade liksom inte. Jag hade ingen andra hälft. Jag hade ingen att älska, säger Justin Bieber och tillägger att det har han nu.

Justin Bieber om att skaffa barn

Artisten berättar också att han alltid känt sig manad att bli en familjefar, och att det är långt ifrån omöjligt att han och Hailey Baldwin Bieber skaffar barn.

– Jag kände bara att det var mitt kall. Att gifta sig och ha bebisar och att göra allt det där, säger han och understryker att det inte kommer ske nu, men i framtiden.

Foto: TT