Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktips

Justin Bieber: "Jag tog tunga droger"

04 sep, 2019 
AvAnaïs González Cruz
I ett nytt inlägg på Instagram berättar världsstjärnan Justin Bieber om karriärens mörka baksida.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Redan vid 13 års ålder slog Justin Bieber igenom som popstjärna. Plötsligt hade han miljoner fans världen över – och det har inte varit lätt att hantera. Under sin karriär har han vid flera tillfällen hamnat på fel sida av lagen och bland annat anmälts för misshandel, skadegörelse och drograttfylleri.

I ett öppet brev på Instagram berättar 25-åringen nu om karriärens baksida och hur dåligt han faktiskt har mått i perioder:

”Det är svårt att kliva ur sängen på morgonen när du är överväldigad av ditt liv, ditt förflutna, jobb, ansvar, känslor, din familj, ekonomi och dina relationer, skriver han i inlägget och fortsätter:

”Ibland kan du till och med komma till en punkt där du inte vill leva längre.”

En bild på när Justin Bieber arresterades för drograttfylleri i Miami 2014.
2014 arresterades Justin Bieber för drograttfylleri i Miami.

I det långa brevet förklarar Justin att den hårda pressen och berömmelsen helt enkelt blev för mycket och att han vände sig till droger för att dämpa sin svåra ångest:

Annons

”Vid 20 års ålder hade jag fattat alla möjliga dåliga beslut och gick från att vara en av de mest älskade personerna i världen till att bli förlöjligad, dömd och hatat … När jag var 19 började jag ta tunga droger och missbrukade alla relationer runt omkring mig. Jag var bitter, respektlös mot kvinnor och arg.”

Hyllar äktenskapet med hustrun Hailey

Men nu har hans liv tagit en stor vändning. Förra året gifte artisten med den 22-åriga modellen Hailey Baldwin, något som verkligen förändrat hans liv:

”Äktenskapet är ett otroligt och helt galet nytt ansvar. Du lär dig om tålamod, tillit, engagemang, vänlighet, ödmjukhet och allt det där som krävs för att vara en bra make.”

För bara några veckor sedan publicerade Justin ett annat inlägg på Instagram, där han hyllade sin nya hustru:

”Jag blir mer och mer förälskad i dig för var dag som går. Du är det bästa som någonsin hänt mig”, skriver han bland annat i inlägget.

Läs Justin Biebers öppna brev i sin helhet här:

Läs mer:

Game of Thrones-Sansa om pinsamma mötet med Justin Bieber

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kendall Jenner stäms efter skandalomsusade Fyre Festival

Annons