Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Justin Bieber avbryter världsturnén efter nya sjukdomstillståndet

06 sep, 2022 
AvLinda Strömbäck
Justin Bieber
Efter oroväckande bilder dykt upp på Justin Bieber med droppställning, meddelar nu stjärnan att han väljer att avbryta världsturnén Justice World Tour. Anledningen ska vara ett förvärrat sjukdomstillstånd, rapporterar TMZ.
Annons
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskapBrand logo
8 regler Hailey Bieber och Justin Bieber har för ett lyckligt äktenskap

I juni drabbades Justin Bieber av Ramsay Hunt Syndrome, vilket resulterade i att stjärnan ställde in flera spelningar på sin turné. Trots det har Justin Bieber fortsatt att turnera under sommaren, och dök upp med en droppställning inför hans spelning i Danmark – något som fått många fans att oroa sig över stjärnans sjukdomstillstånd. Men med 70 konserter kvar av världsturnén väljer nu alltså Justin Bieber att ställa in och istället fokusera på sin hälsa.

Justin Biebers nya sjukdomstillstånd

Stjärnan berättar att beslutet att avbryta turnén, som skulle pågått till mars 2023, beror på hans fysiska och mentala hälsa. Efter sin spelningen i Brasilien avslöjade Justin nämligen, att den inte var på topp.

Annons

– Efter jag klivit av scenen blev jag överväldigad över hur utmattad jag var och insåg att jag måste ta min hälsa på allvar och prioritera den. Så jag kommer ta en paus från turnén. Jag kommer bli bra igen, men jag behöver tid för att återhämta mig och bli bättre.

Justins mentala hälsa

Enligt en källa till TMZ ska Justin mentala hälsa inte varit bra på ett tag – närmare bestämt några år. Och att det är det som är den främsta anledningen till att turnén nu ställs in, men också att ansiktsförlamningen skakat honom. Källan tillägger också att det finns en chans att Justin kommer fortsätta turnén framöver om han tillfrisknar, men som för nu, inte är aktuellt.

Justin Bieber

Källa: TMZ, Foto: TT

Annons