Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Julia Roberts stora oro för barnen – efter maken Daniels video

03 jun, 2021 
AvElin Jonsson
Efter att Julia Roberts make publicerat en film där sonen Henry far fram på en skateboard utan hjälm, ska Julia nu enligt uppgifter känna en stor oro över makens inflytande på barnen.
Efter att Julia Roberts make publicerat en film där sonen Henry far fram på en skateboard utan hjälm, ska Julia nu enligt uppgifter känna en stor oro över makens inflytande på barnen.
Annons
Julia Roberts - 7 snygga stilar där byxdressen står i fokusBrand logo
Julia Roberts - 7 snygga stilar där byxdressen står i fokus

Det var under inspelningen av The Mexican år 2000 som Julia Roberts föll för kameramannen Daniel Moder, problemet var dock att de båda hade respektive på varsitt håll. Men året efter gjordes det slut och Daniel och Julia blev ett par. 2002 gick de och gifte sig på den amerikanska nationaldagen (4 juli) i delstaten New Mexico. Och nu har då paret varit gifta i 19 år!

Julia Roberts om relationen med maken Daniel

Två år efter bröllopet växte familjen från två till fyra – parets första graviditet ledde till tvillingarna Hazel och Phinnaeus ”Finn”, och idag är dottern och sonen 16 år gamla. 2007 föddes parets tredje barn – sonen Henry som nu gått och blivit 13 år. Idag lever familjen ett lyckligt Hollywood-liv, och kärleken mellan Julia och Daniel är ännu stark. När Julia Roberts gästade skådiskollegan Gwyneth Paltrows podcast The goop podcast berättade hon:

Annons

– Han är verkligen, än i dag, min favoritmänniska. Jag är mer intresserad av vad han har att säga och hans infallsvinklar än någon annans. Vi gillar verkligen, verkligen varandra och trivs i varandras sällskap, sa Julia Roberts.

Julia Roberts oro för barnen – efter makens film

Nu meddelar dock källor att Julia Roberts makes (som är lite av en adrenalinmissbrukare) beteenden skaver av sig på parets barn. Det var efter en video som Daniel Moder publicerade på sina sociala medier som Julia Roberts påstådda oro började sippra fram. Makens film visade nämligen upp hur 13-åriga sonen Henry skejtar fram längs en landsväg – utan hjälm (!) nyligen. Vilket ska ha upprört Julia Roberts som nu känner en stor oro.

– Danny är en äkta adrenalin-junkie, och Julia känner att han uppmuntrar Henry och tvillingarna Hazel och Phinnaeus till att ta onödiga risker, skvallrar en källa till OK Magazine.

Videon där sonen skejtar (mitt i vägen) utan hjälm

Det är alltså inte första gången Julia Roberts känner att maken Daniel Moders djärva strapatser smittar av sig på barnen. Så enligt uppgifter ska det nu ligga och gro en liten ilska mellan paret.

Annons

– Det tvistas en del där hemma. Och Julia som är lite stramare än Danny tycker att han är oansvarig. Samtidigt som han tycker att hon ska sluta tjata. Men alla som känner Julia vet att hon inte kommer ge sig.

Familjemys!

De har sina upp- och nedgångar

Det är inte första gången paret tycker olika. Bara härom året tvistade Julia och Daniel Moder om vart familjen egetnligen ska bo.

– Det är ingen hemlis att paret har sina upp- och nedgångar. Den senaste tiden under karantänen har de tjafsat om var de ska bo. Och Julia vill inget mer än att flytta till San Francisco.

Efter att Julia Roberts make publicerat en film där sonen Henry far fram på en skateboard utan hjälm, ska Julia nu enligt uppgifter känna en stor oro över makens inflytande på barnen.
Julia och Daniel på 2014 års Emmy Awards på Nokia Theatre i L.A.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons