Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Julia Roberts dotter Hazel går i sina föräldrars fotspår

30 nov, 2021 
AvElin Jonsson
När Julia Roberts tre barn växte upp gjorde hon allt för att barnen skulle slippa hamna i rampljuset. Men nu väljer 17-åriga dottern Hazel att gå i sina kändisföräldrars fotspår och äntrar Hollywood som kameraman.
När Julia Roberts tre barn växte upp gjorde hon allt för att barnen skulle slippa hamna i rampljuset. Men nu väljer 17-åriga dottern Hazel att gå i sina kändisföräldrars fotspår och äntrar Hollywood som kameraman.
Annons
Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningarBrand logo
Skådespelarna som varit gravida under sina filminspelningar

Året var 2000 och man spelade in filmen The Mexican med Brad Pitt i en av huvudrollerna. Den andra huvudrollen ägdes av Julia Roberts, som under inspelningen gick och blev kär i kameramannen Daniel Moder – som inte var sen med att få upp blicken för den rödhåriga skådespelaren. Problemet var dock att de båda hade respektive på varsitt håll.

Men året efter gjordes det slut, och Daniel och Julia blev ett par. 2002 gick de och gifte sig på den amerikanska nationaldagen (4 juli) i delstaten New Mexico. Och under sommaren som var firade paret sin 19:de bröllopsdag.

Julia Robers visar upp tvillingarna när de var små

Två år efter bröllopet växte familjen från två till fyra – parets första graviditet ledde till tvillingarna Hazel och Phinnaeus ”Finn”. 2007 föddes parets tredje barn – sonen Henry som nu gått och blivit 14 år.

Annons

Härom veckan gick tvillingarna och fyllde 17 år, vilket kändisföräldrarna uppmärksammade på sina varsina sociala medier-kanaler.

”Dessa stollar... Sjutton år idag. Tack för att ni har hjälpt mig genom faderskapet”, skriver pappa Moder samtidigt som han visar upp en bild från förr på två av sina barn.

Mamma Roberts är inte heller sen med att gratta, och på sina kanaler hurrar hon för sina två samtidigt som hon visar upp en bild på tvillingarna när de var pyttesmå. Vilket verkligen hör till ovanligheterna eftersom skådespelaren och kameramannen arbetat hårt för att hålla barnen utanför rampljuset.

TvillingDottern Hazel går i föräldrarnas fotspår

Idag lever familjen om fem ett lyckligt Hollywood-liv, och i julimånad blev det känt att dottern Hazel Moder numera går i sina kändispärons fotspår då hon sökt sig in till filmbranschen. Under sommaren dök hon upp på röda mattan under filmfestivalen i Cannes tillsammans med sin pappa Daniel Moder.

De visade upp sig i samband med filmen Flag Day, vilken bland andra Hazel arbetat som fotograf för under inspelningen av thrillern.

julia roberts dotter hazel och maken daniel
Rätt in i Hollywood! Julia Roberts dotter Hazel som gör sin röda mattan-debut under filmfestivalen i Cannes tillsammans med pappa Daniel.
Julia Roberts dotter Hazel har alltså jobbat som fotograf till filmen Flag Day som Sean Penn regisserar.

Foto: Instagram/TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons