Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Julia Garner spelar Madonna i nya filmen om superstjärnan

09 jun, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Madonna
Det är en ny film om Madonna i görningen, och nu sägs det att huvudrollsinnehavaren har utsetts.
Och det är ingen mindre än Ozark-skådisen Julia Garner
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skådespelare som tackat nej till ikoniska roller – och sedan ångrat sigBrand logo
Skådespelare som tackat nej till ikoniska roller – och sedan ångrat sig

Det är klart att självaste Madonna ska ha en bio pic om sitt liv. Och nu har hjulen börjat rulla för filmen om superstjärnan.

Enligt Variety kommer den att följa Madonnas tidigare delar i karriären. Artisten har varit med och skrivit manus och kommer att vara producent och regissör för det hela.

Madonnas egna ord om filmen

Det första vi hörde om den nya filmen kom efter att konsertdokumentären Madame X hade premiär på Paramount+.

”Så tacksam för att Madame X gått så bra, över att mitt filmmanus snart är klart, och för stödet från mina fantastiska barn”, skrev hon då på Instagram.

De fantastiska barnen är sex i antal, två biologiska och fyra adopterade. Adoptivbarnen föddes i Malawi, i södra Afrika, och kom till Madonna vid olika tidpunkter.

Annons

Hennes första barn, Lourdes Leon, fick hon tillsammans med Carlos Leon 1996. 25-åringen har nu vuxit upp och blivit modell. Det näst äldsta barnet heter Rocco Ritchie och han föddes i slutet av år 2000, och har alltså blivit 21 år. Honom fick Madonna tillsammans med filmregissören Guy Ritchie.

David Banda, 16 år, var 13 månader när Madonna och Guy Ritchie adopterade honom. Mercy James är också 16 och kom till familjen året efter. Och 2017 kom tvillingarna Estere och Stella till Madonna.

Därför känner du igen Julia Garner

Men filmen kommer att fokusera på åren innan barnen, och enligt Variety är det Julia Garner som kommer få äran att spela popdrottningen på vita duken.

Julia Garner har också varit med i ett avsnitt av Girls.
Julia Garner har också varit med i ett avsnitt av Girls.

Det rapporterar också People om.

”Madonnaprojektet är i aktiv utveckling och Julia Garner är valet att spela Madonnai biopicen”, säger en källa nära filmen till sajten.

Julia Garner, 28, har haft en raketkarriär de senaste åren men gjorde sin första roll som 17-åring i Martha Marcy May Marlene. På senare tid har hon varit med i bland annat Ozark, Maniac och Inventing Anna. För sin insats i Ozark vann hon också två Primetime Emmy och nominerats på flera andra galor.

När den nya filmen kan tänkas komma är inte klart i nuläget.

Foto: TT

Annons