Julia Franzén är nya Bachelorette Sverige på TV4

julia franzen

Nu står det klart att Julia Franzén, 30, från Lerum blir den singeltjej som ska söka efter kärleken i Bachelorette Sverige på TV4!
06 mars, 2021

I höst kommer succéprogrammet Bacheloette för första gången till Sverige och TV4. Efter en ansökningsprocess där kanalen letat efter ”en singelkvinna som är redo för sitt livs äventyr” så står det nu klart att den utvalde är Julia Franzén.

Synts i tv innan

Julia är redan ett välbekant ansikte då hon medverkade i Robinson 2020 på samma kanal. Dessförinnan deltog hon och kusinen Camilla Fogestedt i tv-programmet Cirkus Magaluf 2016 på Viafree där man följde ett gäng svenskar som säsongsjobbade i Magaluf. Julia har även varit i ropet sedan hon dejtat flickfotografen Bingo Rimér, en relation som fick sitt slut i början på året.

Julia Franzén söker kärleken i Bachelorette Sverige 2021.

På sin Instagram story har Julia förklarat varför det tog slut så här:

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation. (Jag är inte lika....öppen)” skrev hon och tillade sedan: ”Menade inte öppen som person utan menade öppet förhållande”.

Lever ett glammigt liv

Till vardags bor Julia i Los Angeles och arbetar som livscoach och personlig tränare. Hon har själv ett glamoröst liv med resor, fester och vackra miljöer som över 80 tusen personer följer på Instagram. När Julia Franzén nu söker kärleken i Bachelorette så är det man och barn som är målet. I ett pressmeddelande från TV4 säger hon:

– Jag har levt ett liv där jag gjort allt man kan drömma om och skapat en karriär som jag är supernöjd med men nu längtar jag efter något annat. Jag är verkligen redo för att hitta kärleken. Jag vill ha bröllop och barn och hela den grejen.

Inspelningarna av Bachelorette Sverige startar våren 2021 och nu kan du som är sugen på att dejta Julia söka till programmet.

Foto: TT

8 kändisar som gled in i varandras DM – och blev ihop

Det händer på Instagram!

Ellen Bergström avslöjar – så träffades jag och Niclas

Så fin historia!

ELLEs Mikaela Råberg: "Snälla TV4, ge mig mer Bachelor!"

"Det är pandemi, jag behöver det här, okej?"