Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Julia Fox visar upp sitt hem i NYC – och fansen är i chock

27 jan, 2023 
AvLinda Strömbäck
Julia Fox
I en video på TikTok visade Julia Fox nyligen upp sitt hem i New York. Och det är minst sagt annorlunda från vad fansen föreställt sig. Se klippet här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Julia Fox - 5 saker du vill vetaBrand logo
Julia Fox - 5 saker du vill veta

Julia Fox delade nyligen med sig av en sneakpeak inifrån lägenheten i New York, där hon bor tillsammans med sin 2-åriga son Valentino.

”Följ med på en väldigt oimponerande husesyn! För att förtydliga så har jag bara en råtta och han är väldigt söt”, skriver Julia Fox till TikTok-klippet.

Julia Fox lägenhet i New York

På TikTok visar modellen och skådespelaren Julia Fox upp en lite mindre glamourös lägenhet än vad de flesta nog förknippar med kändisars hem.

– Jag trodde aldrig att jag skulle göra det här, men jag tror på att vara transparent, så jag kommer ge er en husesyn av min lägenhet, säger Julia Fox i klippet och fortsätter:

Annons

– Jag vet att jag kommer bli kritiserad för det här, men förhoppningsvis kommer någon se det här och tänka ”Okej jag har det inte så dåligt ändå”.

I klippet visar hon bland annat upp sitt vardagsrum, som också blivit ett sovrum efter att hon skapat en liten lekhörna till sin son.

– Personligen gillar jag inte att skryta med pengar. Det får mig att känna mig lite äcklad, speciellt när folk bor i väldigt stora hus. Det är bara onödigt när det finns så många hemlösa i det här landet, och jag är inte sån som person, säger Julia Fox.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

Fansens reaktioner på Julias lägenhet

Sedan Julia Fox delat med sig av husesynen på TikTok har fansen kommenterat och hyllat henne för sin ärlighet och transparens.

”Oj, hon är verkligen precis som oss”, skriver ett fan på TikTok.

”Jag älskar det här, det är så uppfriskande. Det känns som att de flesta rika människor blir så bortkopplade från verkligheten”, kommenterar ett annat.

Foto: TT, TikTok

Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons