Julia Fox svarar på kritiken mot förhållandet med Kanye West

23 jan, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Julia Fox och Kanye West.
Kanye West och Julia Fox har dejtat i en knapp månad, och under tiden har hon fått många elaka kommentarer riktade mot sig.
De handlar om att hon bara träffar Ye för pengarna och kändisskapet, något som hon nu motsätter sig.
Annons

I början av året började det cirkulera uppgifter om att Kanye ”Ye” West börjat dejta Uncut gems-skådespelaren och modellen Julia Fox.

Det visade sig också stämma, och i ett uppslag i Interview magazine berättade hon öppet om relationen till superstjärnan.

TV: Julia Fox - 5 saker du vill veta
TV: Julia Fox - 5 saker du vill veta

“Jag träffade Ye på nyårsafton och det klickade omedelbar. Hans energi är så rolig att ha runt sig. Han fick mig och mina vänner att skratta, dansa och le hela natten lång”, skriver hon i sin essä.

Julia Fox drömdejt med Ye

De fortsatte att hålla lågan uppe genom att gå på dejt på en Broadwayföreställning av Slave play, och sedan dess har de hållit ihop.

Julia Fox och Kanye West är på Paris Men's fashion week just nu.
Julia Fox och Kanye West är på Paris Men's fashion week just nu.J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock

Kanye West ordnade också en fotografering för Julia Fox och han hade fyllt ett hotellrum med kläder till sin nya flamma.

Annons

“Det var varje tjejs dröm förverkligad. Det kändes som ett riktigt Askungen-ögonblick. Jag vet inte hur han gjorde det, eller hur han fick upp allt där i tid. Men jag blev så överraskad. Liksom, vem gör en sådan grej på andra dejten? Eller någon dejt för den delen!”, skriver hon.

Julia Fox svarar på kritiken

Sedan texten publicerats har Julia Fox fått utstå hån och elaka kommentarer från personer som ifrågasätter hennes motiv till att dejta Ye. Det här ger hon svar på i podcasten Forbidden fruits som hon har tillsammans med Niki Takesh.

– Folk säger saker som “du gör det bara för kändisskapet, du gör det för att då “clout”, du gör det bara för pengarna”. Ärligt talat har jag dejtat miljardärer hela mitt vuxna liv, säger hon och fortsätter.

– Jag bryr mig inte riktigt... Jag bryr mig bara om att få göra min konst och att få ut den till världen. Det är mer spännande för mig nu än att få blickar på mig. Jag kunde inte bryr mig mindre, säger Julia Fox.

Annons

Hon gifte sig 2018 med piloten Peter Artemiev, men 2020 bröt de upp. De har en dotter som föddes i januari förra året.

Foto: TT

Se också: Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer
Se också: Kändisarna som plötsligt bytte namn i mitten av sina karriärer
Annons
Innehåller annonslänkar