Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Josefine ”Little Jinder” Jinder om nya livet som mamma

03 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Josefine ”Little Jinder” Jinder om nya livet som mamma
Nu har Josefine ”Little Jinder” Jinder varit mamma till sin lille son i fyra månader, och i podcasten Hundåren öppnar hon upp om resan till att bli förälder.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Josefine JinderBrand logo
Det här är Josefine Jinder

I september 2020 blev Josefine ”Little Jinder” Jinder mamma till en liten son. Efter ett tufft 2018 där hon varit på gränsen till utbränd tog hon sitt pick och pack och flyttade till Paris. Problemet var bara att hon strax innan den planerade resan gått och blivit kär. Sedermera blev hon gravid, och nu lever Josefine Jinder värsta mammalivet.

– Jag var tvungen att omvärdera vem man är, och vad jag vill göra, säger Josefine Jinder i podcasten Hundåren med Tomas Andersson Wij och slår fast att hon 2018 inte orkade någonting och att hon sov i typ sju månader.

Josefine Jinder om vändningen

Livet 2018 är inge kul, hon mår väldigt, väldigt dåligt och ger sig samtidigt ut på en stor turné med nya plattan. Det är efter det som hon bestämmer sig för att flytta till Paris som för att få ny energi, och för att lägga pusslet om vem hon egentligen vill vara. För att få in pengar, fixar hon ett bokkontrakt – och planerar at skriva boken i Frankrike, Paris.

Annons

– Jag drar dit, och börjar skriva, köpte en flaska vin om dagen, drack den och rökte en massa cigg och skrev. Men precis innan jag åkte så blev jag ju väldigt kär i en kille. Så jag kunde inte vara kvar där så länge, på grund av det. Och sen pang bom blev jag gravid och nu sitter vi här.

Josefine Jinders ord om att vara mamma

Vem som är pappan till hennes nu fyra månader gamla son, och vem som är hennes pojkvän har hon valt att hålla för sig själv. När hon får frågan om hur livet som mamma är, svarar hon:

– Det är så jävla kul, faktiskt. Väldigt mysigt. Älskar att ha det mysigt, så det passar mig väldigt bra. Och ja det tog sig en jäkla vändning där situationen som utspelade sig 2018, 2019.

Just nu jobbar Josefine Jinder på ännu en platta – som ska vara på svenska.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Little Jinder vill ta bort sina tatueringar – efter sonens födsel

Därför vill inte Josefine Jinder visa upp sin bebis på sociala medier

Fiona Fitzpatrick berättar om nya pojkvännen Tom

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons