Josefine Jinder visar upp nya frisyren – i rött

jinder visar upp nya frillan

Under hösten valde Little Jinder en varmare röd ton i det annars så blonda barret. Nu har hon gasat på med ännu mer färg. Se resultatet här!
03 mars, 2022
Det här är Josefine Jinder
1:11

Efter reklamen: Det här är Josefine Jinder

(1:11)

Slå på ljud

Samtidigt som Josefine Jinder, 34, eller Little Jinder som hon kallar sig, befinner sig i en musikstudio passar hon på att visa upp sin nya poppiga frisyr.

Artisten som tidigare varit både grön-, blå- och rosahårig har nu bytt ut sin klassiska blonda kalufs till en röd-lila nyans. Redan under hösten (i samband med prisutdelningen av Musikförläggarnas pris på Grand Hôtel) kunde vi ana att Little Jinder var på väg åt det rödare hållet.

Little Jinder om mammalivet: Stora förändringen efter sonens födsel

Little Jinder på mingel hösten 2021.

Little Jinder visar upp röda hårfärgen

Men nu har Little Jinder valt att gasa på lite vad gäller de röda tonerna i håret, på Instagram visar hon upp sin nya frisyr som har mer tryck av lila i sig! Artisten har även valt att klippa till en liten lugg.

Little Jinder goes röd-lila! Grr.

Little Jinders liv efter mammaledigheten

Förra året slutade Little Jinder vara mammaledig och hon klev direkt in i arbetet. Hon uppdaterar sina sociala medier med klipp från musikstudion, och under hösten kunde vi se Little Jinder i SVT-programmet Svenska hits. Där hon tillsammans med Peter Siepen, 58, guidade oss genom den stora videoeran som startade med MTV 1981 och sträckte sig in på 2000-talet – tiden då musikvideon spelade roll.

Little Jinder har tidigare lett program som Musikhjälpen, Morgonpasset i P3 och Jinders travhörna – och programledarrollen tycker hon är kul, så länge hon känner att hon platsar i sammanhanget.

Foto: TT/Instagram